in

WTFWTF LOLLOL

Zweedse influencer Victoria heeft haar haar in jaren niet gewassen

Zweedse influencer Victoria heeft haar haar in jaren niet gewassen
Beeld: Instagram @rawveganse

Er is een steeds terugkerende discussie over hoe vaak mensen hun haar moeten wassen. Wat is goed en wat is slecht voor het haar? En er is een nieuwe beweging genaamd No poo, geleid door influencers zoals Victoria Vesterlund, een veganistische Zweedse die haar haar al enkele jaren niet heeft gewassen.

Haar al jaren niet gewassen

Je haar wassen is voor de meeste mensen een onderdeel van het douchen en niets waar je veel over nadenkt. Shampoo, conditioner en andere haarproducten kopen kan echter duur zijn en soms als een luxe aanvoelen. Voor Victoria Vesterlund behoort het kopen van haarproducten tot het verleden, omdat ze haar haar al een aantal jaar niet heeft gewassen. In plaats daarvan spoelt ze haar haar uit met water, wat er volgens haar voor zorgt dat haar haar er elke dag fantastisch uitziet.

Trucs voor fantastisch haar

Victoria heeft online tips gedeeld om gezond haar te krijgen. Wen je haar eraan om zo vaak gewassen te worden, maar doe het geleidelijk, zodat het haar een leercurve doormaakt. Eet gezond en biologisch voedsel met veel vitamine C. Drink veel water. Masseer de hoofdhuid regelmatig. Na het knippen: doe kokosolie op de punten en spoel niet uit. Laat het haar na het douchen uit zichzelf drogen, gebruik geen haardroger.

Bron: The laughclub

Beeld: Instagram @rawveganse

Vrouw gaat onder de auto van bezorger liggen: dwingt hem om koelkast in haar huis te brengen

Vrouw beweert dat haar vriend per dag 100 keer een “dikke bult” in zijn broek krijgt