in

Razende koe jaagt studenten de stuipen op het lijf

loslopende koe
Beeld: YouTube

In Pennsylvania heeft de politie mensen gewaarschuwd voor een losgeslagen koe die al twee keer op de terreinen van een Universiteit is gespot.

Losgeslagen koe

Op zondag keken studenten en medewerkers vreemd op toen ze een ontsnapte koe op de campus zagen rondzwerven. De universiteitspolitie verspreidde een waarschuwing met als titel ‘Vermijd Campus-Noord: agressieve koe – benader het dier niet.’ In de waarschuwing benadrukte de politie dat iedereen uit de buurt van de koe moet blijven, omdat het dier niet veilig is om te benaderen. Volgens de politie leek de koe angstig en was het niet vertrouwd met de omgeving. De ‘agressieve koe’ heeft inmiddels nationale aandacht getrokken in de Verenigde Staten met haar avonturen rond Kutztown.

Op dinsdagavond keerde de koe terug naar de campus, maar het dier wist te ontsnappen en vluchtte het nabijgelegen bos in voordat het gevangen kon worden. “Ik werk al drie decennia bij de Universiteit van Kutztown en we hebben nog nooit een situatie gehad waarbij losgeslagen vee op de campus rondloopt,” aldus Matt Santos, vicevoorzitter voor universiteitsrelaties en atletiek.

Agressief

Medewerkers van de universiteit benadrukken dat de koe nog steeds in de buurt rondzwerft en als agressief wordt beschouwd. Met meer dan duizend jongeren die momenteel op de campus verblijven, maakt de universiteit zich ernstig zorgen. “Het dier vormt een gevaar voor de mensen op de campus,” zei Santos.

Een lokale boer liet gisteren weten dat de losgeslagen koe van hem is. Hij had zijn enige koe naar de boerderij van zijn vader gebracht om het te laten dekken, maar het dier ontsnapte en was gisterenavond nog steeds niet terecht. De situatie houdt de universiteit en de omwonenden in spanning, en iedereen is op hun hoede voor de aanwezigheid van dit onvoorspelbare dier.

Bron: Zita

gifslang

Deze jonge speelt met de langste gifslang ter wereld

Mysterieuze brief

Echtpaar ontvangt mysterieuze brief met informatie over ‘geheime kamers’ in hun pas gekochte huis