in

Moeder heeft een hekel aan eigen dochter: ‘Ze is mooier en schattiger dan haar!’

Moeder heeft een hekel aan eigen dochter: 'Ze is mooier en schattiger dan haar!'
Afbeelding: freepik.com

Een moeder heeft een hekel aan haar eigen dochter. De reden hiervoor is dat de dochter schattiger en mooier is dan haar. Als je dit zo leest, dan denk je dat dit helemaal niet kan. Al helemaal als je moet denken dat een moeder het beste wil hebben voor zijn of haar kinderen. Op een of andere manier heeft deze moeder juist afgunst voor het feit dat haar dochter mooier en schattiger is dan haar. Er mag gerust gesteld worden dat gekker dan dit het niet kan worden.

Hekel aan eigen dochter

Het verhaal van de moeder werd gedeeld in een column geschreven door de bestverkochte auteur Jane Green. In de desbetreffende column heeft de auteur ook advies gegeven aan de moeder, hoe zij moet omgaan met de afgunst van haar tegen haar dochter. De moeder heeft haar verhaal bekend gemaakt middels een brief aan de bekende auteur. Volgens de moeder is ze van mening dat jaloers worden op een 15-jarige op zich al iets kwalijks is. Maar dat een moeder op haar eigen 15-jarige dochter jaloers is gaat een stukje te ver. De moeder geeft verder aan dat ze er van bewust is dat wat ze doet verkeerd is. De moeder moet zich steeds zich afvragen wat haar dochter meer heeft dan zij en ze kan hieraan niets doen.

Afbeelding: freepik.com

Mooier en schattiger

Nadat de auteur het verhaal van de moeder las, heeft ze haar een paar tips gegeven. In een reactie aan de moeder zei de auteur dat jaloezie is een behoorlijk monsterlijke emotionele reactie op iets. Dit is vooral het geval wanneer het gaat om de talloze manieren waarop je buitengewone kind gedijt. De auteur gaf per slot van rekening aan dat de moeder haar energie het best kan richten op haar eigen vriendschappen. Als ze dit zou doen, dan was het de bedoeling dat de situatie moest verbeteren.

Bron: dailymail.co.uk

Atlantische oceaan

Man die 93 dagen op de bodem van de Atlantische Oceaan doorbracht, zegt dat hij nu ’10 jaar jonger’ is

hek

Man neemt wraak op buurman die weigerde om aangrenzend hek te repareren terwijl hij aan het klussen was