in

Vader berooft bank om dochters kanker behandeling te kunnen betalen

Brian Randolph beweert dat de enige reden dat hij een bank beroofde was om de chemo behandelingen van zijn jonge dochtertje te kunnen betalen.

Gearresteerd

Randolph werd 14 augustus gearresteerd, twee dagen nadat hij volgens de politie de Vibe Credit Union bank in South Lyon (VS) had beroofd. Naar zijn eigen zeggen had hij dit gedaan, omdat de verzekering van zijn één jaar oude dochter abrupt werd geannuleerd. Wanhopig zonder geld, probeerde hij een bank te beroven om de behandelingen van zijn dochtertje te kunnen blijven betalen. Zo vertelde zijn vriendin:

“I’m not sure what he was thinking at that point, but at the end of the day the only thing I can think about is him trying to take care of his child.”

Chemo behandeling

Hun dochtertje, Brailynn Randolph, onderging om de vier weken een chemo behandeling terwijl ze vecht tegen retinoblastoom, een vorm van oogkanker. Inmiddels heeft de verzekeraar gereageerd en verteld dat de polis van het meisjes was geannuleerd, omdat de ouders het niet hadden verlengd toen zij één werd, iets waarover zij nooit over waren geïnformeerd.

Bron: Washington Post

Beeld: YouTube

Man geloofde niet hoe pijnlijk een bevalling was totdat hij deze simulator probeerde

Deze Nederlandse dude leeft maand lang zonder suiker, junk food en alcohol en dit is wat er gebeurde