in

Vrouw krijgt een baby van pop met wie ze in het huwelijk gestapt is: ‘Onveilig seks gehad!’

Vrouw krijgt een baby van pop met wie ze in het huwelijk gestapt is: 'Onveilig seks gehad!'
Beeld: Instagram @meirivone_santinha

Een vrouw heeft een baby gekregen met een pop. Met de desbetreffende pop is ze ook nog in het huwelijk gestapt. Praktisch kun je met een pop geen baby krijgen, maar bij deze vrouw is het anders afgelopen.

Vrouw krijgt baby met pop

Meirivone is een 37-jarige Braziliaanse dame die geen geluk had met de liefde. Haar moeder die dit door had, kwam op een briljant idee. In het verlengde hiervan besloot ze haar dochter te verrassen met een pop. Vanaf de dag toen de pop in het leven Meirivone kwam, was haar leven totaal veranderd. Volgens de vrouw was het liefde op het eerste gezicht. Hoewel Meirivone gelukkig is met haar pop, is het niet altijd even makkelijk. Voor wat betreft de mindere momenten haalde ze aan dat de pop eens voor haar vreemdgegaan is. Op een dag trof Meirivone haar geliefde in een andere auto. Nadat ze dit ontdekt had, kreeg ze het heel erg moeilijk om emotioneel erboven te staan.

Baby van pop met wie ze in het huwelijk is gestapt

Nadat de pop voor de vrouw had uitgelopen, besloot ze hiervoor een oplossing te zoeken. Ze kon ervoor kiezen om uit elkaar te gaan met de pop, maar had iets beter in gedachten. Ze besloot om professionele hulp in te schakelen en ging samen met de pop in ’therapie’. De ’therapie’ heeft zijn vruchten afgeworpen, omdat de vrouw niet lang daarna zwanger raakte. Volgens de vrouw is de pop verantwoordelijk voor haar zwangerschap, omdat die geen condoom gebruikte tijdens seks. Naar eigen zeggen van de vrouw, is haar bevalling soepel verlopen. Ze gaf het volgende aan: ”Binnen 35 minuten was onze zoon Marcelinho geboren. Ik had weinig pijn en we zijn nu trotse ouders. De meeste mensen kunnen een voorbeeld aan ons nemen.”

Bron: leefspiritueel.nu

Beeld: Instagram @meirivone_santinha

Serveerster in schok: 'Ontvangt een tip van € 2063.05!'

Serveerster in schok: ‘Ontvangt een tip van € 2063.05!’

Werelds dikste vrouw ziet er na 6 zes totaal anders uit!

Werelds dikste vrouw ziet er na 6 zes totaal anders uit!