in

WTFWTF LOLLOL

De rijkste man aller tijden won en verloor zijn hele rijkdom in twee minuten

rijkdom

Een Amerikaanse man werd kort de rijkste persoon aller tijden, voordat hij alles net zo snel weer zijn rijkdom verloor.

Rijkdom verloren fdcx

De 56-jarige Chris Reynolds opende op een dag in 2013 zijn Paypal-rekening en ontdekte dat er maar liefst $ 92 biljard op zijn rekening was bijgeschreven. Dat staat gelijk aan zo’n 84 biljard euro! Dit maakte Chris in één klap de rijkste man op aarde en de enige biljardair was die op aarde rondliep. Hij was zelfs rijker dan de telecommagnaat Carlos Slim, wiens nettowaarde een gigantische 61 miljard euro bedroeg. Reynolds vertelde het moment dat hij naar zijn bankrekening keek: “Het is een merkwaardig iets”.

In eerste instantie dacht Chris namelijk dat iemand een grap had uitgehaald met hem. Het meeste wat hij ooit had bijgeschreven gekregen was bijna 1000 euro voor vintage autobanden op eBay. Helaas ging het om een fout die PayPal had gemaakt, en zij corrigeerde het probleem al gauw. De online bewakingsdienst verschuldigde zich bij Reynolds voor het veroorzaakte ‘ongemak’. In een publiekelijke verklaring zeiden zij: “Dit is duidelijk een fout en we stellen het op prijs dat dhr. Reynolds begreep dat dit het geval was.”

Goedmakertje

PayPal besloot als goedmakertje een geldbedrag te doneren aan een goed doel naar keuze van Reynold als betaling voor het ongeluk. “We denken dat het inspirerend is dat hij besloot deze gelegenheid te gebruiken om te doneren aan een doel waarin hij gelooft.” schreven zij. Op de vraag wat Chris zelf met het geld gedaan zou hebben zei hij dat hij de staatsschuld zou afbetalen en de honkbal franchise de “Phillies” zou hebben gekocht.

Afbeelding: Chris Reynolds

Bron: Ladbible.com, CNN

Beeld: Chris Reynolds

spuitverf

Moeder gebruikt per ongeluk spuitverf om auto schoon te maken: ‘Je hebt het verpest’

plezier

Gescheiden vrouw van 50 heeft een ‘jaar vol plezier’ door met 12 mannen te slapen nadat ze ontdekte dat haar man een affaire had