in

Man is verslaafd aan het ruiken van tonijn en drinkt het sap rechtstreeks uit het blikje

tonijn
Beeld: YouTube

Een man heeft toegegeven verslaafd te zijn aan het ruiken van tonijn en drinkt het sap rechtstreeks uit het blikje.

Tonijn ruiken

Ik weet dat ze zeggen: eet geen yum van anderen, maar… Tonijn’ Tyler uit Kansas verscheen in TLC’s My Strange Addiction met een wel heel unieke fixatie. Tyler zegt dat hij door zijn verslaving 15 blikjes vis per week eet. In een scène die door het tv-programma is vastgelegd, zit Tyler in een rustig koffietentje terwijl een ober hem een warme drank serveert. Maar nee, dat is geen vers gezette koffie, maar een kop hete tonijn. Ik krijg nu meteen tranen in mijn ogen. Tyler neemt zijn eerste slok en geniet van elk moment voordat hij het tegen de ober zegt: “Yup. Leuke manier om de dag te beginnen.” Wat is er gebeurd met een latte met een halve suiker? “Ik vind het heerlijk om elke dag tonijn te ruiken, de hele tijd, de hele dag, de hele nacht, elke dag,” zegt hij.

“Ze noemen me Tuna Tyler en ik ben verslaafd aan tonijn ruiken. Als mensen me in het openbaar tonijn zien ruiken, denken ze misschien dat het een beetje anders is. “Voor andere mensen ziet het er misschien raar uit, maar voor mij is het prima.” Op de vraag wat het in het bijzonder was dat hem aantrok tot deze vissoort, beschrijft hij de “geur, textuur, zoetheid, natheid en droogheid”. Tyler heeft zelfs mensen gevraagd om blikjes tonijn voor hem te kopen met Kerstmis en Pasen in plaats van cadeautjes.

Verslaving

De inwoner van Kansas geeft echter toe dat hij deze verslaving graag combineert met een vers glas PB. “Ik vind het niet erg als het sap over mijn kin loopt. Ik vind het lekker om mezelf ermee te besmeren, want dan voel ik me lekker vies,” onthult hij. Hij vertelde het tv-programma dat zijn affiniteit met tonijn vijf jaar geleden begon en onthulde zelfs zijn voorraad van verschillende soorten en smaken. Velen hadden maagklachten bij de video, want een gebruiker schreef: “Als ik tonijn openmaak voor mijn katten en ik krijg sap op me, dan word ik vies! Het is walgelijk.”

Een ander zei: “Ik kan hier gewoon niet tegen!!!” Terwijl een derde commentaar gaf: “Bruh was zeker een kat in een vorig leven lol.” Hé, ieder voor zich. Zolang Tyler geen regels overtreedt en zijn gezondheid niet aantast, is het allemaal goed. Je zou alleen wat pepermuntjes mee kunnen nemen als je hem ooit buiten ziet.

Bron: Ladbible

intieme relatie

Man in intieme relatie met zijn auto in tranen na afschrijving ongeval

wraak

Moeder neemt wraak op vliegtuigpassagier die weigerde van stoel te ruilen, zodat ze bij haar kinderen kon zitten