in

90-jarige Peter bedenkt zich toch: ‘Besluit nu om door het leven te gaan als Patricia!’

90-jarige Peter bedenkt zich toch: 'Besluit nu om door het leven te gaan als Patricia!'
Beeld: trendnieuws.nl

De 90-jarige Peter is een man die op zo een hoge leeftijd een drastische beslissing genomen heeft. Hij gaat door het leven als Patricia. Je kan het al raden, hij wil zich in ieder geval niet meer verbinden met ‘mannelijke versie’ van hem. De situatie van Peter is een die we vaker hebben zien langskomen. Wat echter anders is, is dat het hier gaat om een man op een hoge leeftijd.

Gepensioneerde veteraan

Peter Davies is een gepensioneerde veteraan en komt uit het Britse Leicestershire. Zijn hele leven lang heeft hij zijn ware aard verborgen gehouden. Naar eigen zeggen kan hij dat niet meer langer en heeft een beslissing genomen. Hij is namelijk uit de kast gekomen en gaat niet meer door het leven als Peter. Iedereen die hem nu wil adresseren kan dat doen, door naar hem te verwijzen met de naam Patricia. Peter zei dat hij reeds in zijn derde levensjaar wist dat hij gevangen zat in een verkeerd lichaam. Zo wilde hij toen alleen maar met meisjesspeelgoed spelen. In de tijd zag zijn moeder er niets mis mee en kreeg hij ook de gelegenheid.

Beeld: YouTube @ CrazyLeprechauns

Gaat nu door het leven als Patricia

Peter’s huwelijk van 63 jaar kwam ten einde toen zijn vrouw kwam te overlijden. Nu heeft Peter besloten om geen mannenkleding meer te dragen. Daarnaast heeft Peter ook een aanvang gemaakt met het innemen van hormonenkuur. Wat Peter zeer op prijs stelt is dat hij door zijn omgeving niet wordt verstoten. Hij heeft nog niemand ontmoet die negatief gereageerd heeft op zijn beslissing. Volgens Peter was het jaren geleden niet mogelijk om uit de kast te komen. Iedereen die meende in een verkeerd lichaam gevangen te zitten, kreeg een elektrische schok.

Bron: trendnieuws.nl

geboorte van kind

Colombiaanse man die verloofd is met een lappen pop kondigt ‘geboorte’ van hun derde kind aan

tweede kind

37-jarige vrouw krijgt tweede baby met stiefzoon die ze als kind opvoedde