in

Man steekt huis in brand na het zien van een kleine spin

Beeld: Unsplash

Spinnen zijn niet bepaald het leukste wat je in huis tegenkomt. De meesten van ons proberen ze levend in het wild vrij te laten, maar sommige mensen nemen extremere maatregelen tegen onze achtvoetige vrienden. Zoals deze man uit Arizona die zijn huis in brand stak na het zien van een kleine spin.

Angst voor spinnen

De angst voor spinnen kan voor sommigen overweldigend zijn. Maar enige tijd geleden waren er berichten over een man uit Tucson, Arizona, die de zaken naar een heel nieuw niveau tilde. Zijn angst voor spinnen bracht hem ertoe zijn huis in brand te steken, volgens verschillende nieuwssites.

Toen een man uit Arizona een spin in zijn huis vond, sloeg de paniek toe. Van de vele praktische methoden die je kunt gebruiken om van spinnen af ​​te komen, besloot hij een steekvlam te gebruiken. Dat was echter niet zijn bedoeling, maar de webben rond de spin vatten vlam door de steekvlam, en het hele huis werd snel overspoeld door vlammen. Deze onhandige man moest een oudere vrouw het huis uit dragen, maar gelukkig kwam iedereen er ongedeerd vanaf.

fireman watering fire
Beeld: Unsplash

Kleine spin “vuurt” terug

De 11 brandweerlieden, waaruit het reddingsteam bestond, moesten snel ter plaatse zijn om het vuur te blussen. Het kostte hen ongeveer 15 minuten om de situatie onder controle te krijgen. Het huis werd na de brand volledig verwoest en alleen de buitenmuren bleven over. De man en vrouw kregen hulp van lokale organisaties om na de brand een dak boven hun hoofd te hebben.

Ze zijn echter niet de enigen die brand hebben veroorzaakt na een ontdekking van een spin. Een man uit Seattle gebruikte zowel een gasbrander als verf toen hij enkele kleine spinachtigen in zijn woonkamer tegenkwam. Er waren duizenden dollars aan schade. “Er zijn veiligere en effectievere manieren om een ​​spin te doden”, zegt een woordvoerder van de Seattle Rescue Service.

Bron: The laughclub

Beeld: Unsplash

Geschokte reacties door vrouw die voor het eerst thee drinkt

Mensen geschokt door Amerikaanse vrouw die voor het eerst thee probeert

Bikinimodel maakt misstap en valt hard op rotsen tijdens fotoshoot

Bikinimodel maakt misstap en valt hard op rotsen tijdens fotoshoot