in

Vrouw danst op pooltafel en dat gaat volkomen mis

Dans van vrouw op pooltafel gaat faliekant mis
Beeld: YouTube @RM Videos

Op een feestje is het de bedoeling dat iedereen het gezellig maakt. Er wordt van alles en nog wat genuttigd en iedereen maakt het beste van. En een vrouw die op een feestje was probeerde aanwezige gasten te entertainen met een dansje op een pooltafel.

Dans op pooltafel

De video toont een dame die het helemaal naar haar zin heeft op een feestje. Op een gegeven moment gaat ze op een pooltafel staan om een paar danspasjes uit te halen. Middels haar dans laat ze duidelijk merken dat ze het op een sensuele tour zet. De gasten kijken met gemengde gevoelens naar het schouwspel, maar genieten op hun eigen manier ervan. Helaas, enkele ogenblikken later valt de vrouw hard op de grond.

YouTube @RM Videos

Schuld van de vriendin?

Wie goed naar de video kijkt, zal merken dat de val van de vrouw op een bijzonder moment geschiedt. In de video is namelijk te zien hoe een andere vrouw, die waarschijnlijk haar vriendin is, haar iets influistert. Het lijkt dus erop alsof ze zodanig geschrokken is van wat ze gehoord heeft en hierdoor is komen te vallen. Als dat inderdaad zo is blijft vooralsnog onduidelijk.

Hulp te laat

Een man die in de buurt van de pooltafel stond, zag het gebeuren aankomen. Op het moment dat de vrouw begon te struikelen snelde hij zich naar haar toe. Jammer genoeg kon hij de val niet meer voorkomen, omdat het al te laat was. In de video is verder te zien dat de vrouw enorme veerkracht toont. Nadat ze is komen te vallen is ze meteen opgestaan. We “vallen” allemaal eens in het leven. Maar de bedoeling is dat je snel opstaat en je zaken weer op rails krijgt. Voor wat dat betreft kunnen we veel van haar leren, al is het zo dat ze voorzichtig moest zijn geweest.

Bron: Zita.be

Beeld: YouTube @RM Videos

Wedding Hell: Bruidegom onthult vreemdgaande bruid op bruiloft

Mensen verliezen het door dierenliefhebber die puppy in Pokémon veranderd

Dierenliefhebber transformeert puppy in Pokémon