in

Man wilt vreemdgaande buurvrouw verlinken en dan gebeurt dit!

Een man dacht onlangs om zijn vreemdgaande buurvrouw te verlinken, maar het verhaal nam een onverwachte wending.

Vreemdgaande buurvrouw

In een video die viraal ging op social media, is te horen hoe een man zijn buurman wil inlichten over de vermeende affaire van zijn vrouw. Te zien is hoe de man naar de voordeur van zijn buurman sluipt, terwijl hij zijn identiteit probeert te verbergen met zijn trui terwijl hij aanbelt. “Hey, ik woon in de buurt. De naam van mijn wifi is ‘1744, je vrouw gaat vreemd’. Ik weet niet of je het doorhebt, maar jouw huisnummer is 1744”, zegt de man.

“Elke dag als je naar je werk vertrekt, arriveert er iemand in een Nissan die drie huizen verderop parkeert.” bekent hij verder. De vermeende minnaar van de buurvrouw zou vervolgens via de zijkant van het huis achterom de woning binnenlopen. “Ik neem aan dat je daar geen camera’s hebt”, zei de ‘behulpzame’ buurman. “Oké, je vrouw is slim, maar ze is je niet trouw. Ik vond dat je dit moest weten.” Veel kijkers van de video vonden de man een held, terwijl andere vonden dat hij zich niet met zaken die achter gesloten deuren gebeuren moest bemoeien.

Twist

Terwijl men niet uitgesproken raakte over of de man nu wel of geen heldendaad had verricht, kwam er plotseling een nieuwe video online, waar niemand op voorbereid was. Op de beelden is te zien dat de man opnieuw voor de deur stond en ditmaal daadwerkelijk in gesprek was met zijn buurman via de deurcamera. “Ze gaat echt vreemd. Iedere keer dat je naar je werk gaat, zie ik een gast via de zijkant van het huis je achterdeur binnenlopen”, zei de man om zijn punt nogmaals duidelijk te maken.

“Oké, een aantal dingen in je verslag kloppen niet”, begon de buurman. “Mijn vrouw is juist degene die iedere dag naar haar werk vertrekt. De man komt voor mij. En ja, het klopt dat hij via achteren naar binnengaat.” gaat hij verder. Toch bleek er een positieve kant aan het hele voorval te zitten. “Weet je, ik wil je bedanken. Ik had niet de moed om het zelf te vertellen en dit is echt ‘life-changing’.” zegt de buurman. De buurman accepteerde het bedankje, maar leek de situatie nog steeds niet helemaal te begrijpen. “Ik ben heel blij dat ik heb kunnen helpen, maar tegelijkertijd spijt het me heel erg”, zei hij, terwijl hij snel wegliep. “Fijne dag verder.”

Bron: FunX

Beeld: Twitter @Bornakang/ @taman_kurd

speciale content

Model betrapt stiefvader op het uitgeven van duizenden dollars voor haar “speciale” content

Vader wint 6 miljoen euro in loterij tijdens nachtdienst