in

WTFWTF LOLLOL

Monica wil de “grootste” vrouw ter wereld worden

Beeld: YouTube @Truly

Terwijl de meeste mensen over de hele wereld hun best doen om niet te zwaar en zwaarlijvig te zijn. Een vrouw uit Fort Worth, VS, die al ongeveer 317 kg weegt, heeft één wens. En dat is om de “grootste” vrouw op aarde te worden.

De “grootste” vrouw ter wereld

Om haar droom te vervullen, doet Monica Riley er alles aan om die te verwezenlijken. Waaronder het eten van zes- tot achtduizend calorieën per dag. Haar ultieme doel is 450 kg. In een video op YouTube zegt Monica: “Ik wil de dikste vrouw ter wereld zijn. Het uiteindelijke doel is om 450 kg te wegen, om een ​​hele stoel als deze in te kunnen nemen. Ik wil de dikste vrouw ter wereld zijn en onbeweeglijk worden.”

Haar vriend, Sid Riley, steunt haar. Hij brengt zijn hele dag door met koken voor zijn zwaarlijvige vriendin, haar door een trechter voeren en haar omdraaien als haar maag van 91 inch vol is. Hij moet haar helpen van de bank af te komen en uit bed te komen. Als Monica na een groot diner gaat liggen, moet hij haar helpen om te rollen, omdat haar buik te vol is om te rollen. Monica voegde er zelfs aan toe waarom deze droom zo belangrijk voor haar is. “Wat me aantrekt om immobiel te zijn, is dat je als een koningin wordt. Zoals in de Egyptische tijden, toen hoe dikker je was, hoe meer geliefd je was. Hoe groter ik word, hoe sexyer ik me voel.”

Ondersteunende vriend

De reacties van Amerikaanse kijkers waren negatief. Velen waren totaal ‘afschuwelijk’ door Monica’s uiterlijk en bekritiseerden haar voor haar houding: “Mijn bloed kookt van dat stel!! We zullen echt een oppas inhuren? Sommige mensen moeten in de echte wereld leven!”, zei er een. “Hoe deze vrouw serieus gelooft dat ze een kind met zo’n walgelijke en ongezonde mentaliteit kan opvoeden, is mij een raadsel”, zei een ander. Weer een ander voegde toe: “Dit maakt me ziek, hij helpt haar te sterven, ik haat het om dik te zijn, ik kan niet begrijpen waarom iemand ervoor zou kiezen om dik te zijn”. “Egoïstische vrouwen!! Ze denkt dat ze zich een weg naar de dood zal eten en voor een onschuldig kind zal kunnen zorgen!!,” zei een kijker.

Bron: Forum.lowyat

Beeld: YouTube @Truly

Joey doet een ondeugend voorstel aan een jonge serveerster

Tweelingzussen geven € 160.000 uit om identiek te zijn: We willen zelfs een designer “poes”