in

Plassen op de skipiste: Een slecht idee dat misging!

Plassen op de skipiste: Een slecht idee dat misging!
Beeld: TikTok @whatsotv1

Plassen op de skipiste is een slecht idee van een paar dames dat misging. Soms is het goed om na te denken voordat je een bepaalde actie uitvoert. De dames hebben in dit geval niet goed erover nagedacht wat ze aan het doen zijn. Het gevolg is dat ze een kostbare les hebben geleerd. Het gebeuren toont dat we voortdurend aan het leren zijn.

Plassen op de skipiste

Gezellig skiën met een goede vriendin is een van de leukste dingen die er zijn. Dit is zeker het idee dat de dames in de video hebben gehad. Maar soms kan het onaangenaam zijn wanneer je plotseling last krijgt van je blaas. Om dit probleem op te lossen, besloten de twee vrouwen om snel hun behoefte te doen op de piste. Helaas bleek dit geen goed idee te zijn. In eerste instantie lijkt alles goed te gaan, maar al snel worden de twee skiërs ten val gebracht door een andere persoon op de piste. Misschien is het volgende keer toch verstandiger om naast de piste te urineren.

@whatsotv1 얼마나 급했으면 스키장에서 쉬 보다 봉변 여친네~😆🤣 Girls pees on mountain (video) – ItemFix #omg #foryoupage ♬ 오리지널 사운드 – whatsotv1

Slecht idee dat misging

Skiën is een fantastische manier om te genieten van de prachtige bergen en verse sneeuw, maar soms kunnen de elementen tegen je werken. Een van die momenten is wanneer je ineens een sterke aandrang voelt om te plassen terwijl je midden op de piste staat. Ten eerste kan het plassen op de piste gevaarlijk zijn voor zowel jezelf als andere skiërs. Wanneer je stilstaat op een drukke piste om te plassen, creëer je een obstakel dat het voor anderen moeilijker kan maken om veilig te skiën. Bovendien kan het urineren op de piste de sneeuw glad maken en het risico op valpartijen vergroten.

Bron: zita.be

Beeld: TikTok @whatsotv1

Kat van vrouw heeft een hekel aan wanneer ze Yoga-oefeningen doet!

Kat van vrouw heeft een hekel aan wanneer ze Yoga-oefeningen doet!

orang-oetan

Toeriste aangevallen door orang-oetan die haar “meloenen” vastgrijpt