in

WTFWTF LOLLOL

Ongepaste Halloween outfit kost influencer haar relatie: iedereen kon haar achterwerk zien!

Ongepaste Halloween outfit kost influencer haar relatie: Haar achterwerk kon iedereen zien!
Beeld: Instagram @piablossom_x

Halloween is de periode waar de meeste mensen hun beste Halloween outfit dragen. Voor Halloween zijn er namelijk geen vaste regels in wat voor outfit je moet verschijnen. Wel is het zo dat je outfit het liefst een eng tintje heeft. Maar er zijn ook mensen die ervoor kiezen om het roer helemaal om te gooien. Een influencer heeft bijvoorbeeld gekozen voor een ‘pikante’ outfit. Jammer genoeg heeft dit ervoor gezorgd dat ze gedumpt werd door haar vriend.

Halloween kostuum zorgt voor breuk relatie

De dame wiens relatie is beëindigd door het gebeuren is een Britse plussize model genaamd Pia Blossom. Op TikTok heeft zij haar verhaal gedeeld met haar 250.000 volgers. Ze gaf aan dat drie jaar geleden haar vriend haar kostuum op Instagram zag. Hij was niet blij hiermee en confronteerde haar het volgende te berichten: ‘Ga je nu echt uit in die outfit? Je achterwerk is volledig zichtbaar!’. De 25-jarige influencer besloot toch om in dezelfde kostuum naar haar Halloween party te gaan. Maar op dat feestje zou het verhaal een ommekeer krijgen.

Outfit verwisseld

Eenmaal aangekomen op de Halloween party ontmoette ze een man die gekleed was in een ei. Ze dacht dat het een goed idee zou zijn om van kostuum te verwisselen zodat ze haar vriend kon gerust stellen. Maar in plaats dat haar vriend gerust gesteld werd, werd ze beschuldigd van het uitlopen met de man met wie ze het kostuum verwisseld heeft. Op de video, die ze op TikTok heeft geplaatst, hebben verschillende mensen gereageerd. De meeste mensen zijn blij voor Pia dat ze af is van haar jaloerse vriend. Een te jaloerse vriend of vriendin is nooit goed voor een relatie. Het is dan misschien het beste keus geweest om de relatie te beëindigen.

Bron: zita.be

Vrouw neemt alle snoepjes mee en geeft haar zoon de schuld als ze betrapt wordt

Model weigert haar wenkbrauwen te plukken en daagt schoonheid stereotypen uit

Model weigert haar wenkbrauwen te plukken en daagt schoonheid stereotypen uit