in

24-jarige vrouw en haar 85-jarige man onderzoeken IVF zodat hij voor het eerst vader kan worden

Beeld: YouTube
Beeld: YouTube

Een stel met een leeftijdsverschil van 61 jaar heeft gezworen een gezin te starten, ondanks de 85-jarige echtgenoot ouder is dan grootvader van zijn vrouw.

Onderzoek IVF

Miracle Pogue, 24, uit Starkville, Mississippi, ontmoette echtgenoot Charles Pogue, 85, toen ze in 2019 in een wasserette werkte en de twee raakten al snel bevriend. Ondanks het leeftijdsverschil van 61 jaar onderzoekt het paar IVF in de hoop een gezin te stichten om er zeker van te zijn dat Charles, die geen kinderen heeft, een nieuwe generatie achterlaat. Gepensioneerd makelaar Charles besloot uiteindelijk zijn gevoelens voor de verpleegster toe te geven een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet en hij vroeg haar ten huwelijk in februari 2020. Miracle zegt dat haar moeder Tamika Phillips, 45, en opa Joe Brown, 72, de relatie vanaf het begin steunden nadat ze hadden gezien hoe gelukkig de gepensioneerde haar maakte, maar haar vader Kareem Phillips, 47, was moeilijker te overtuigen.

Miracle zei: ‘Charles bracht altijd één kledingstuk mee en wilde alleen dat ik hem bediende. Op een dag walste hij naar binnen en gooide een stuk papier naar beneden en zei “schrijf je nummer op” alsof hij een speler is. Hij was mijn redder op het witte paard. We hadden een goede sfeer, hij gaf me geen raar gevoel. Het was een goed gesprek, hij stelde me op mijn gemak. Ik wist dat hij ouder was, maar ik wist niet precies hoe oud hij was. Toen ik erachter kwam dat ik er te diep in zat, was ik een paar maanden bezig en ik had al gevoelens voor hem. Hij was mijn baby en hij ging nergens heen. Ik kwam erachter tijdens een gesprek toen we elkaar naar onze geboortedatum vroegen en hij zei dat hij in 1937 geboren was. Ik heb nooit zijn leeftijd genoemd, we wilden gewoon zien hoe het zou gaan.

Gelukkig

‘Het maakt me niet uit of hij 100 of 55 is, ik vind hem leuk zoals hij is. Ik dacht dat hij misschien 60 of 70 was omdat hij er zo goed uitziet. Hij is altijd wakker en actief. Mijn opa zei dat als ik gelukkig was en het was wat ik wilde doen, hij gelukkig was. Mijn vader zei “nee mevrouw, helemaal niet”. Het kostte veel tijd om hem te overtuigen, maar ik vroeg hem of hij zijn dochter voor altijd kwijt wilde. Als hij niet naar mijn bruiloft was gekomen, was hij me voor altijd kwijt geweest. Ik zei hem dat ik zijn steun nodig had en dat hij me naar het altaar moest begeleiden. Toen hij Charles eenmaal had ontmoet en met hem had gesproken, hield hij van hem. Charles zei: ‘Miracle heeft veel voor haar over. Ze heeft haar leven op orde, ze is geweldig. De trouwdag was geweldig, het was de mooiste dag van mijn leven.

Er is geen probleem met het leeftijdsverschil. Mensen die online commentaar geven maakt geen verschil, we laten ze gewoon hun gang gaan. We zijn heel gelukkig samen. We kijken ernaar uit om samen een gezin te stichten. Het stel trouwde in juli vorig jaar en Miracle beschrijft de dag als ‘de mooiste dag’ van haar leven. Ondanks het leeftijdsverschil zegt Miracle dat ze wanhopig is om een gezin te stichten met Charles en hoopt ze twee kinderen te krijgen dat, hoewel ze weet dat ze waarschijnlijk langer zal leven dan hij. Miracle zei: ‘Ik wil dat hij nog een generatie krijgt. We zijn op zoek naar een IVF-kliniek om over onze opties te praten.

Bron: Dailymail

Hetero socialmedia influencer beweert dat transgender vrouwen betere minnaars zijn dan biologische vrouwen

Ex

Man onthult: “Dokters hebben mijn vrouw ‘nog maanden’ te leven gegeven en nu vraagt ze of ze ‘nog één keer’ met een ex mag slapen”