in

Vrouw gearresteerd: heeft moeder opgelicht voor €138 miljoen!

Vrouw gearresteerd: heeft moeder opgelicht voor € 138 miljoen!
Beeld: Twitter @Polícia Civil do Estado do Rio de Janeiro

Een dochter is in de boeien geslagen nadat ze een helderziende heeft ingezet om haar moeder op te lichten. Het gaat hier om een bedrag van om en bij € 138 miljoen. Het bedrag is gekoppeld aan waardevolle kunstwerken die eigendom waren van de moeder. Een aantal van die kunstwerken zijn terug gevonden onder een matras.

“Helderziende” heeft opgelicht

De 82-jarige moeder, Genevieve Beghici, werd wel op een unieke en creatieve manier opgelicht. Haar 48-jarige dochter, Coll Boghici, heeft namelijk gebruik gemaakt van de “diensten” van een helderziende. De rol van de helderziende was om de moeder te overtuigen dat de dochter ziek werd en dat ze “spirituele behandeling” nodig had. Volgens de politie heeft de helderziende aangegeven dat dit kwam, omdat er een gevloekte kunstwerk in het huis was. Deze moest uit het huis verwijderd worden zodat er voor gebeden kon worden.

Officiële verklaring politie

De officiële verklaring van de politie van Rio de Janeiro luidde als volgt: “Civiele politie agenten van de Speciale delegatie voor dienstverlening aan ouderen(DEAPTI) hebben op woensdag 10 augustus een bende opgerold. Vier arrestanten hebben een oudere vrouw opgelicht voor meer dan € 138 miljoen. Volgens het onderzoek kan de dochter van het slachtoffer gerekend worden als het brein van dit plan”. Volgens de politie is het verder ook gebleken dat de moeder bereid was om buitensporige bedragen neer te tellen voor haar dochter om te “genezen”.

Plan in januari 2020 gestart

Het plan om de moeder op te lichten begon in januari 2020. De dader hadden geen benul dat ze na 2 jaar opgepakt zouden worden. Gelukkig heeft de oude vrouw al haar bezittingen terug!

Bron: Unilad

Beeld: Twitter @Polícia Civil do Estado do Rio de Janeiro

Avondje stappen loopt uit de hand: vrouw had “te veel op” en is vastgelegd op deurbel camera

12 Jarige schooljongen geschokt door fotobomb 'spookmeisje'

12 Jarige schooljongen geschokt door fotobomb ‘spookmeisje’