in

WTFWTF

21-jarige vrouw weegt 248 kilo en haar vriend wil dat ze nog meer aankomt

kilo
Beeld: Unsplash

Lisa, een 21-jarige vrouw, heeft een gewicht van 248 kilo en consumeert dagelijks een totaal van 7.500 calorieën. Ze valt onder de categorie van ‘feedee’, wat inhoudt dat ze bewust aankomt in gewicht om aan de wensen van haar partner te voldoen.

248 kilo wegen

Op 21-jarige leeftijd draagt Lisa een gewicht van 248 kilo met zich mee, en haar vriend verlangt zelfs dat ze nog verder aankomt. Waar veel jonge vrouwen letten op hun lichaamsgewicht, streeft Lisa ernaar om zichzelf in omvang te laten toenemen. En dat is redelijk succesvol gebleken, zoals blijkt uit haar huidige gewicht van 248 kilo. Lisa geeft aan dat ze van nature gemakkelijk gewicht bijwint. “Zelfs op mijn 11e woog ik al 100 kilo. Niet omdat ik overmatig at, maar omdat mijn lichaam daar aanleg voor heeft.”

Geconfronteerd met pesterijen vanwege haar grotere omvang was Lisa tijdens haar schooljaren het doelwit van ernstige pesterijen. “Ik werd uitgescholden voor dikke en varken. Er werd aan me geknepen en snoep werd naar me gegooid. Pas toen ik mijn vriend ontmoette, veranderde dit. Hij gaf me voortdurend complimenten over mijn uiterlijk. In het begin vond ik dat moeilijk te geloven, maar hij heeft een voorkeur voor vollere vrouwen.” Lisa en haar vriend wonen nu al drie jaar samen. Gedurende deze tijd is Lisa aanzienlijk aangekomen, mede doordat haar vriend goed kan koken en royaal porties voor haar bereidt. “Hij begon steeds vaker te zeggen dat ik er aantrekkelijker uitzie met wat extra kilo’s en vroeg me op een dag of ik bereid was aan te komen voor hem.”

Aanzienlijke voedsel

“Dat leek me spannend en leuk, dus besloot ik het te doen.” Nu eet Lisa dagelijks aanzienlijke hoeveelheden voedsel. Haar ontbijt bestaat uit zeven boterhammen met kaas of worst. Een uur later drinkt ze koffie met koekjes en chocoladerepen. Haar lunch is buitengewoon uitgebreid. Ze verorbert twee borden patat met vijf tot zes gefrituurde snacks, weggespoeld met een hele fles cola. En dan, het avondmaal: “Ik neem ongeveer drie borden met aardappelen, groenten, vlees en vaak ook een broodje kebab of een pizza. Daarna kijken we meestal televisie en dan is het tijd voor wat lekkers. Ik hou van chips en snoep. Vaak bestel ik voor het slapengaan nog een broodje kebab, zodat ik niet met een lege maag hoef te gaan slapen.”

Uitdagingen voor de gezondheid Het overmatige gewicht brengt ook gezondheidsproblemen met zich mee. “Ik kan mijn schoenen niet meer zelf aantrekken en ik ben mijn baan kwijtgeraakt omdat ik niet de hele dag kan staan. Om me te verplaatsen heb ik een scootmobiel nodig. Gelukkig is ons seksleven wel bevredigend, ik geef het een 8,5 haha.” Lisa maakt zich echter geen zorgen over de toekomst. “Iedereen kan te maken krijgen met gezondheidsproblemen. Stel je voor dat je aan het sporten bent en de volgende dag krijg je ineens kanker. Tja, waar doe je het dan allemaal voor…” En voor degenen die nieuwsgierig zijn naar het gewicht van haar vriend: hij weegt 66 kilo en is 1,69 meter lang.

Bron: Leefspiritueel

ontslagen

Vrouw vreest dat ze nooit meer een baan zal krijgen nadat haar thuiswerk etiquette haar ontslagen heeft

borstimplantaten

Vrouw raakt volledig van slag nadat borstimplantaat ontploft