in

Ouders reserveren bankjes met onbeschoft briefje voor verjaardagsfeestje kind

Beeld: Pexels

In een ultiem staaltje van passief-agressiviteit zijn de ouders van een vierjarige zwaar bekritiseerd nadat zij in een openbaar park drie tafels hadden gereserveerd voor het verjaardagsfeestje van hun kind.

Reservering verjaardagsfeestje

Het incident vond plaats in het weekend, toen veel gezinnen de aanstaande Dag van de Arbeid zouden hebben gevierd in parken en op open plekken. Drie tafels waren gedrapeerd met doeken ter voorbereiding van het feestje. En misschien niet verrassend, het monopolie van de openbare banken ging er niet goed af. Een voorbijganger nam een foto van het briefje en de lege tafels op Reddit, wat een verhitte discussie op gang bracht.

De parkbezoeker zei: “Druk publiek park op een warme zaterdag / Labor Day weekend. Lijkt super gerechtigd. Park is al vier uur open en geen teken van hen. Alle andere tafels zijn vol.” Een snap van het briefje liet zien dat de georganiseerde ouders andere bezoekers vroegen om hun dag niet te ‘verpesten’. Het luidde: “Gereserveerd voor een verjaardagsfeestje. Respecteer alstublieft de ruimte die we gereserveerd hebben en maak geen gebruik van onze tafels. “Dit is voor het feestje van een vierjarige, wees niet degene die het verpest, dank u.”

Beeld: Reddit @AV16mm

Onbezet

De auteur legde uit dat de tafels zes uur onbezet waren geweest voordat een zeer luidruchtig gezelschap met hun draagbare luidspreker kwam. “De boswachters moesten lang met hen komen praten, daarna kwamen ze tot rust,” voegde de auteur eraan toe. In reactie op de Reddit-post waarin het incident onder de aandacht werd gebracht, leefde iemand enigszins mee met de familie en zei: “Verschillende mensen hadden de stoelen kunnen gebruiken en waren vertrokken tegen de tijd dat ze zelfs maar kwamen opdagen.

Denk je dat dit rechtmatig is of een extreem gebrek aan bewustzijn? Ik denk dat beide soorten mensen dit waarschijnlijk doen.” Een ander zei: “Ik begrijp dat ze er zeker van willen zijn dat ze stoelen hebben voor een feestje dat ze in een openbaar park willen geven. Maar voorkomen dat iedereen ze de hele dag kan gebruiken terwijl ze er nog niet eens zijn, was geen geweldige keuze.” Een andere gebruiker voegde een paar voorgestelde wijzigingen toe aan het briefje om het een zachtere houding te geven ten opzichte van de oorspronkelijke versie. “We hebben een verjaardagsfeestje voor onze vierjarige om 12 uur. Voel je vrij om deze tafel tot die tijd te gebruiken. Maar laat hem alsjeblieft om 12 uur staan, zodat we deze speciale dag met ons gezin kunnen vieren.”

Bron: Ladbible

Dit zijn de meeste extreme lichaamsaanpassingen!

Vrouw die haar huis 3,5 maanden te vroeg met kerstverlichting versiert verdedigt haar keuze

Vrouw die haar huis 3,5 maanden te vroeg met kerstverlichting versiert verdedigt haar keuze