in

Actie om vrouw op hoogte te redden gaat helemaal mis!

Actie om vrouw op hoogte te redden gaat helemaal mis!
Beeld: Twitter @InsaneRealitys

Een actie om een vrouw op hoogte te redden is helemaal mis gegaan. Tijdens een reddingsactie doen reddingswerkers er alles aan om succesvol te zijn. Immers, het gaat in de meeste gevallen om het redden van een mensenleven. Ook in het geval van deze vrouw hebben reddingswerkers alles op alles gedaan om haar te redden.

Actie om vrouw op hoogte te redden

In de video is een vrouw te zien die buiten het raam zit. Reddingswerkers zoeken naar verschillende mogelijkheden om haar van de benarde positie te bevrijden. Het lijkt veel erop dat de vrouw zich van kant wil maken. Dit is vooral te zien aan het feit dat ze niet uit eigen beweging haarzelf in veiligheid probeert te brengen. Op een gegeven moment grijpt een van de reddingswerkers haar naar zich toe. De vrouw komt in een positie waarbij ze zich moet vastklampen aan reddingswerker om niet te vallen. Ook hier is min of meer te zien dat de vrouw niet genoeg haar best doet, om gered te worden. Na een poosje bezig te zijn geweest, gaat het mis. De vrouw komt namelijk te vallen en de reddingswerkers kijken machteloos toe hoe ze grond bereikt.

Zelfmoord of ongeluk?

Wie naar de video kijkt zal opmerken dat er de vraag opkomt als het nu gaat om een ongeluk of een zelfmoord. Aan de hand van de bewegingen van de vrouw kan er vanuit gegaan worden dat het gaat om zelfmoord. De vrouw wilde zich van kant maken, maar reddingswerkers wilden haar beletten. De situatie ging precies zo aan toe zoals hoe het gaat in een film. Een belangrijk van de video laat verder ook zien dat het kan gaan om een zelfmoord actie. De vrouw, haar rechterarm komt op een airco terecht. Op het moment dat een andere reddingswerker deze probeerde vast te pakken, haalde deze vlug weg.

Bron: mancho.be

Beeld: Twitter @InsaneRealitys

Wielrenner ontsnapt op het nippertje aan een tragische aanrijding!

Wielrenner ontsnapt op het nippertje aan een tragische aanrijding!

tunnel

Auto verandert in vliegtuig na het uitrijden van een tunnel