in

Moeder wordt geconfronteerd met brutaal briefje op voorruit terwijl ze haar gewonde zoon met spoed naar de eerste hulp bracht

voorruit
Beeld: Facebook

Een vrouw bleef geschokt achter toen ze een grof briefje vond op de voorruit van haar auto toen ze voor een ziekenhuis parkeerde.

Briefje op voorruit

De vrouw had woensdag haar gewonde zoon met spoed naar de spoedeisende hulp van het Proserpine Hospital aan de noordkust van Queensland gebracht. Maar toen ze bijna 30 minuten later terugkeerde naar haar auto, vond ze de brief van de boze persoon op haar voertuig. Hé onbeschofte b***h,’ richtte het briefje zich tot de vrouw. Je zult zien dat er ‘achteruit parkeren’ op het bord staat. De boze briefschrijver ging verder en haalde uit naar de vrouw omdat ze hun plaats innam. Ik stond op het punt om achteruit te parkeren en jij sloop er zo tussendoor. En dan nog het lef hebben om het te verdoezelen. De bestuurder maakte vervolgens een bizarre opmerking over de vrouw en de staat van haar auto, voordat hij haar nog een keer op de vingers tikte omdat ze de auto niet achteruit had geparkeerd.

‘Vuil raam? Je slaat zelfs nergens op!” stond er op het briefje. Merk op dat je niet achteruit hebt geparkeerd! De vrouw zei dat haar zoon een ‘mogelijke haarscheurtje’ had opgelopen door het sporten. Als reactie op de brutale tirade van de persoon, ging de moeder naar Facebook om te zeggen dat het parkeren van de auto de minste zorg was voor haar man, die de auto op dat moment bestuurde. ‘Aan de lieve persoon die dit briefje achterliet toen we onze zoon met spoed naar de eerste hulp brachten, trek je verdomde hoofd in,’ zei de vrouw. De manier waarop mijn man parkeerde was het laatste waar hij aan dacht toen hij medische hulp zocht voor ons kind. De moeder zei dat op het moment dat de boze persoon het briefje op de auto plaatste, ze al in het ziekenhuis was met haar zoon.

Vervelende opmerkingen

De vrouw sloeg vervolgens terug op de opmerkingen van de persoon: ‘Heb verdomme wat empathie’. Waarom zeg je het niet in ons gezicht?” zei ze. Je bent duidelijk gewoon een koud hartige lafaard. Misschien moet je de volgende keer aan de omstandigheden denken, het is heel goed mogelijk dat je dit briefje hebt achtergelaten op de auto van iemand wiens familielid aan het overlijden is. De post van de vrouw is sindsdien verwijderd van sociale media. Naar verluidt is haar zoon hersteld van zijn verwondingen.

Bron: Dailymail

sixpack

Werkgever beweert dat hij elke werknemer in zijn team ontslaat die geen sixpack heeft

lipvullers

Vrouw geeft toe dat ze ’te ver’ is gegaan met haar lipvullers en dringt er bij haar fans op aan om alleen naar medische professionals te gaan