in

Bruidegom verschijnt in een doodskist op huwelijk!

Bruidegom verschijnt in een dode kist op huwelijk!
Afbeelding: Screenshots TikTok account @tobz88

Een huwelijk is voor de bruid en bruidegom een belangrijke dag. Op die dag geven ze elkaar het jawoord en worden ze officieel een stel. Op die dag mag niets fout gaan en wordt alles tot in de details uitgewerkt. In de meeste gevallen wordt er dan een wedding planner aangetrokken die het organisatorisch gedeelte moet helpen trekken. Maar wat doe je als wedding planner als de bruidegom zijn aankomst op een unieke manier wil aankondigen?

Bruidegom komt aan in dode kist

De video die op TikTok geplaatst is laat je denken aan een uitvaartdienst. De video begint op het moment dat een lijkenwagen te zien is. Vervolgens zijn er een paar mannen en vrouwen die een kist uit de lijkenwagen halen. Wie in eerste instantie dacht dat het gaat om een uitvaartdienst, heeft het glad mis…en heel erg glad ook. Op de eerste plaats gaat het om een huwelijk en de bruidegom heeft gewoon ervoor gekozen om in een dode kist te verschijnen op zijn huwelijk. Alhoewel het een aparte manier is om te verschijnen op je huwelijk, zijn er wel een paar vragen die hierbij gesteld kunnen worden.

@tobz88 Tell me you’re dramatic without telling me you’re dramatic. #wedding #walkingdowntheaisle #areyoukiddingme #getthefucouttahere #tildeathdouspart ♬ Rest In Peace – Dorothy

Wel of geen goed idee voor een huwelijk?

De hamvraag die hier gesteld kan worden is als dit al dan niet een goed idee is om op je huwelijk te verschijnen. Wat de reden ook mag zijn, de bruidegom lijkt in de video vrede hiermee te hebben. Het lijkt veel erop dat dit zijn wenst was om te eens in een dode kist te verschijnen op zijn huwelijk. Misschien was het een manier om zijn toekomstige vrouw te zeggen: ‘Tot de dood ons scheidt!’ Als dat het geval was, dan is er helemaal niets aan de hand. Op zo een manier mag het dan ook.

Bron: curioctupus.nl

Beeld: TikTok @tobz88

Stel laat discussie op social media oplaaien: ‘Ons huwelijk heeft regels’

Vrouw die niet wist dat ze zwanger was, bevalt van baby in KLM-vlucht!

Vrouw die niet wist dat ze zwanger was, bevalt van baby in KLM-vlucht!