in

WTFWTF LOLLOL

Moeder merkt op dat haar achterwerk zichtbaar is nadat ze haar kinderen naar school heeft gebracht

blunder op school

Een Britse moeder ontdekte tot haar schrik dat haar legging zo doorschijnend was dat haar achterwerk zichtbaar was. En dat gebeurde juist toen ze net haar kinderen van school had opgehaald…

Blunder op school

Hoewel een kledingblunder iedereen kan overkomen, is het natuurlijk het liefst iets wat je vermijdt wanneer je je kinderen naar school brengt. Op de schoolpoort kom je immers dagelijks andere ouders tegen, met wie je nog een tijdje te maken zult hebben.

Onlangs overkwam een zekere Emma precies dat. Ze koos voor een zwarte legging, maar wist niet dat deze behoorlijk doorzichtig was. Bovendien droeg ze er een string onder, dus je kunt je voorstellen dat ze bij de schoolpoort meer aandacht trok dan ze ooit had gewild. “Ik wil me verontschuldigen bij alle ouders en kinderen die vanochtend mijn achterwerk hebben gezien. Hoe kon ik in hemelsnaam zo de deur uit gaan?!” zuchtte ze op TikTok.

@emma_dilemma_88 #fyp #sosorry #soembarrasing #whymee #alwaysrushing #schoolrun #schoolrunmum #seethroughleggings #😂🤦🏽‍♀️ ♬ original sound – emma_dilemma_88

Onverwacht moment

Bijna 100.000 kijkers op TikTok zijn getuige geweest van haar onverwachte momentje, maar velen zien er de humor wel van in. Er zijn reacties als “Iets zegt me dat de vaders dat absoluut niet erg vonden”, “Zulke dingen gebeuren nu eenmaal” en “Hahaha, hilarisch!” te lezen.

Sommige mensen vinden het twijfelachtig dat ze zich er wel voor schaamt, maar er toch mee uitpakt op TikTok. In een tweede video weerlegt Emma die kritiek. “Er is zowel een grappige als een gênante kant aan het verhaal. Ik schaam me hier niet omdat ik jullie niet ken en jullie nooit zal zien, in tegenstelling tot de ouders die ik elke ochtend bij de schoolpoort tegenkom. Gelukkig kunnen zij wel de humor ervan inzien,” aldus Emma.

@emma_dilemma_88 #fyp #explainingmyself ♬ original sound – emma_dilemma_88

Bron: Zita

Dit zijn de gevolgen van het steken van je vingers in een leeuwen kooi

Dame verdient een vet maandsalaris door mannen hun 'fallus' te beoordelen!

Dame verdient een vet maandsalaris door mannen hun ‘fallus’ te beoordelen!