in

WTFWTF

Tweelingzussen geven € 160.000 uit om identiek te zijn: We willen zelfs een designer “poes”

Beeld: YouTube @This morning

Tweelingzussen Daisy en Dolly spraken in This Morning over hun beslissing om weer onder het mes te gaan. En de kijkers waren verbaasd toen ze vertelde over de operaties die ze moesten ondergaan. En dat allemaal om zichzelf er meer identiek uit te laten zien.

Identiek zijn

De kijkers waren geschokt toen ze hoorden dat een tweeling € 160.000 had uitgegeven aan een operatie in een poging om zichzelf er meer identiek uit te laten zien. Ja, en het is inclusief het spatten van geld op borst- en vaginale operaties. De 25-jarige zussen, Daisy en Dolly, zaten samen met Holly Willoughby en Phillip Schofield op de bank. Ze spraken namelijk erover hoe ze onder het mes waren gegaan om meer op elkaar te lijken en hun gedeelde onzekerheden aan te pakken. De zussen begonnen voor het eerst te experimenteren met cosmetische ingrepen toen ze 18 jaar oud waren. Ze kregen toen ze lipvullers, waarmee ze op weg waren om meer invasieve procedures en operaties te ondergaan.

De procedure

Tijdens de pandemie gingen de zaken echter samen met een neuscorrectie en een borstcorrectie. Waarbij het paar besloot de procedure op dezelfde dag en bij dezelfde chirurg te ondergaan. Daisy voegde toe: ‘Dolly heeft een schaamlippenoperatie gehad en dat heb ik eigenlijk nog niet.’ Dolly reageerde: ‘Daisy is geboekt, maar ze kan nog niet gaan vanwege Covid-beperkingen.’ Toen Phil hem vroeg waarom ze op elkaar moeten lijken, zei Daisy:

We hoeven niet op elkaar te lijken, het is alleen dat we allebei die onzekerheid hebben. Dolly zei dat het ging om ‘hun ideale zelf worden’, terwijl Daisy eraan toevoegde: ‘We hadden allebei geen zelfvertrouwen, dus als je dingen voor elkaar krijgt, krijg je die steun ook.’ We willen er hetzelfde uitzien, en we willen dezelfde chirurgen, maar ze is een beetje extremer dan ik. Ik wil er niet precies hetzelfde uitzien als haar.

Bron: irishmirror & Guardian.ng

Beeld: YouTube @This morning

Monica wil de “grootste” vrouw ter wereld worden

Vrouw verbannen van dating sites: ze krijgt te veel matches