in

Vrouw vertelt mensen dat haar ‘zitkussen’ aan de voorkant zit van haar lichaam

zitkussen aan de voorkant

Een zelfverzekerde vrouw pronkt graag met haar rondingen op sociale media, zelfs als die niet op de gebruikelijke plaatsen zitten. Katrina, bekend als @katdaddy1994 op TikTok, nam het video-sharing platform om haar ongewone ‘zitkussen‘ te laten zien.

Ongewone ‘zitkussen’

De 28-jarige influencer onthulde in een video dat haar zitkussen aan de verkeerde kant van haar lichaam zit. In een recente TikTok-video deelde de plus-size body-confident influencer hoe ze een bips aan de voorkant heeft in plaats van eentje aan de achterkant. En in de korte clip legt ze uit: ‘Als je kont aan de voorkant zit in plaats van aan de achterkant’. Duidelijk onaangedaan door wat trollen zouden kunnen zeggen, stak de body-positive influencer haar middelvinger op naar de camera. Vervolgens liet ze haar ‘voorbips’ zien en gaf ze de TikTok-kijkers een dansje.

@katdaddy1994 Front butt gang #fyp #appleshape #plussize #fat #fatliberation #bodypositivity #bodyneutrality ♬ Heartbroken 2022 – T2 & ARPA

Big booty flat booty gang

In een andere clip schreef Katrina: ‘Ik heb een meisje nodig wiens booty aan de voorkant zit in plaats van aan de achterkant.’ Ze mimede: ‘Wat je zoekt, hebben we,’ met als onderschrift de post ‘BIG BELLY FLAT BOOTY GANG.’ De modefan, die meer dan 35k volgers heeft, draaide zich om om zowel de voor- als achterkant van de zwarte bikini te laten zien. De populaire video is 156,3k keer bekeken en heeft maar liefst 13,6k likes gekregen.

Gebruikers waren dol op de zelfverzekerde video en lieten 400 reacties achter, waarin Katrina vooral werd geprezen om haar eerlijkheid en zelfvertrouwen. Een was het ermee eens: “Ik heb er een aan de voorkant en een aan de achterkant. Ayyyeee Een ander zei: “Ik voel me vertegenwoordigd omg”. Een derde prees: “Het betekent dat je van alle goede dingen tegelijk kunt genieten. Een ander merkte op: “Ik Voel me aangevallen op de best mogelijke manier. En een vijfde prees: ‘Ja, ik heb hier elke dag mee te maken. Je ziet er heet uit btw.

Bron: Dailymail

tumor

Knoeiende arts amputeert per ongeluk de “aubergine” van patiënt na verkeerde diagnose van tumor

zwangerschapsverlof

Moeder van 2 geeft aan dat vrouwen die zwangerschapsverlof nemen ‘lui’ zijn