in ,

Man neemt een TikTok video op van zijn vrouw op het strand….en nog veel meer!

Man neemt een TikTok op van zijn vrouw op het strand....en meer!
Beeld: TikTok @ Thicctok5280

In een relatie is het belangrijk om een perfecte mix van plezier, zakelijkheid en humor te vinden. Dit heeft elk koppel nodig om issues van welke aard dan ook te kunnen oplossen. Sommige koppels hebben zo een hechte band dat hun gedrag vraagtekens oproepen bij buitenstaanders. Hier is er geen vuiltje aan de lucht zolang deze koppels zelf geen last van ondervinden. En als we naar de TikTok video van dit koppel kijken moeten we best wel toegeven dat ze een van de koppels zijn.

TikTok film van vrouw of niet?

De vrouw, met als gebruikersnaam Thicctok5280 op TikTok, bracht samen met haar geliefde man een bezoek aan Florida. Ze vroeg haar man om haar op camera vast te leggen bij het strand, zodat ze de momenten van haar zomervakantie niet zou vergeten. Maar dit zou een gouden gelegenheid voor manlief zijn om een grap met zijn vrouw uit te halen. Het bleek dat haar man iemand anders in de hoofdrol geplaatst heeft tijdens het filmen. De actie, die stiekem gedaan is, heeft een hilarische nasleep gehad.

@thicctok5280 #answer to @im_siowei Here’s to 2022. #mostviralvideo #moms #dadsoftiktok #dad’s #momsoftiktok #CustomersMostLoved ♬ Cheers – New Rules

Hoofdrol

Wie de video goed bekijkt, ziet dat op het moment dat de vrouw klaar is met poseren er een andere vrouw in beeld komt. In de desbetreffende video is het duidelijk dat de man inzoomt op een andere vrouw die bezig is om haar kapsel netjes te zetten. De vrouw van de man reageerde door het volgende te stellen: “Ik keek naar de video van mijn man die hij had opgenomen vorig week, tijdens onze trip in Florida ….ik dacht ik poseer voor hem. Denkende dat ik al die tijd de hoofdrol had, tot het moment dat ik erachter kwam wie hij daadwerkelijk filmde.”

Iemand gaf een reactie op de video: “Is dit een grap of anders? Als ik hetzelfde had gedaan, was ik nu single” De vrouw van de man verdedigde haar geliefde, omdat ze de actie als een grap beschouwde. Dit deed ze door het volgende te stellen: “Het was een grap. Hij was me aan het filmen en zij was toevallig op de achtergrond. Hij houdt zielsveel van me” aldus Thicctok5280.

Bron: thelaughclub

Beeld: TikTok @ Thicctok5280

Vrouw woedend: schoonmoeder verpest haar huwelijksreis

Supermarkt in Las Vegas geeft bezoekers de raarste ervaring van hun leven