in

WTFWTF LOLLOL

Oma vindt zichzelf super aantrekkelijk: ‘Ik krijg alle aandacht’

Oma vindt zichzelf super aantrekkelijk: 'Ik krijg alle aandacht'
Beeld: TikTok @lalie.quebec2

Een oma is iemand die het in de meeste gevallen rustig aan doet in het leven. Door de hoge leeftijd van een oma moet ze alles aangepast doen. Dit komt omdat het eenmaal een gegeven is dat ouderdom met gebreken komt. Zo moeten oma’s op hun voeding letten en hun gezondheid scherp in de gaten houden. Oma’s hebben dus andere interesses dan de gemiddelde jonge vrouw of dame.

Oma die zichzelf super aantrekkelijk vindt

De oma is de 53-jarige Nathalie die afkomstig is uit Florida. Ze woont samen met haar partner en heeft veel bekendheid verworven sinds ze in 2020 een TikTok account heeft aangemaakt. Eerlijk is eerlijk, wie naar Nathalie kijkt zou helemaal niet denken dat ze 53 jaar oud. Ze heeft namelijk alle trekken van een jonge dame en ze ziet er vitaal uit. Ze heeft een schattig gezicht en trekt niet bepaald kleren aan die de doorsnee oma aan doet. Iedereen is in de ban van haar schoonheid en dat verdient ze ook. Volgens Nathalie heeft ze een klein geheim achter haar aantrekkelijke look.

YouTube @ Truly

Ze krijgt en verdient alle aandacht

Wanneer mensen erachter komen dat Nathalie oma is, een dochter van 30 jaar en een kleinzoon heeft van 10 jaar schrikken ze zich een hoedje. De schrik van de mensen kan ze helemaal begrijpen omdat ze er inderdaad super jong eruit ziet. Wanneer ze samen een wandeling maakt met haar dochter denken ze dat ze gewoon vrienden zijn. Hoewel Nathalie ouder dan 50 jaar is, voelt ze zich nog steeds een tiener. Het zou geen verrassing zijn als ze honderden berichten krijgt van jonge kerels die een aanzoek doen. Nathalie is weer zo iemand die bewijst dat leeftijd maar een nummer is.

Bron: YouTube

Vrouw blijft achter met extreem veel losse huid: ‘Ik houd toch van mijn lichaam’

49-jarige oma onthult: “Ik ben geen doorsnee oma en heb een zeer extravagant leven”