in

WTFWTF LOLLOL

Liefde kent geen grenzen: ‘Onze vrouwen worden voor kinderen aangezien’

Beeld: YouTube @ Truly

De volgende koppels zijn van mening dat geslacht, handicap noch lengte in de weg kan staan van echte liefde.

Nanette en Richard

Op het eerste gezicht lijkt het verschil tussen Nanette en Richard extra groot. Hij is bijna 1 meter 90 en zij is 1 meter 31. Toch vormt dit voor het getrouwde stel geen enkel obstakel in het dagelijks leven: Hij pakt de spullen die hoog staan, en Nanette heeft alles in de lage kastjes.

De twee krijgen regelmatig te maken met mensen die geschokt reageren. Zij vinden hem te lang en haar te klein. Sommige denken zelfs dat Nanette en haar dochtertje zussen zijn. “Ondanks onze verschillen is onze relatie perfect, het werkt goed. We hebben dezelfde waarden en doelen”, zegt Nanette met een brede lach.

Beeld: YouTube

Ivoon en Jonathan

Ivoon die geboren is met een medische aandoening, is met haar 1 meter 16, ruim 46 cm korter dan haar vriend Jonathan. Het stel is al 6 jaar samen en Ivoon geeft aan dat ze moeite had met daten voor ze Jonathan ontmoette. Inmiddels hebben ze samen een dochter en hun liefde wordt elke dag sterker, ondanks de nare ervaringen met mensen die staren of zelfs stiekem foto’s maken. “Hij geeft me zoveel zelfvertrouwen, ik heb van mezelf leren houden” zegt een smoorverliefde Ivoon.

Jade en Todd

Jade (96 centimeter) en Todd (1 meter 75) leerden elkaar via Facebook kennen, en Jade wist gelijk na de eerste ontmoeting dat Todd de ware voor haar was. Het enorme lengte verschil is niet het enige wat vele reacties bij mensen opwekt. Tijdens hun relatie kwam Todd erachter dat zij non-binair zijn.

Op social media geeft men vaak negatief commentaar over de levensstijl van het koppel. “Iemand zei zelfs dat een persoon van gemiddelde lengte niet met een klein persoon zou mogen zijn, en naar de gevangenis moet” geeft Jade aan. Ondanks alles kiezen zij ervoor om de negatieve aandacht te negeren.” Liefde is liefde” zegt Jade, waarop Todd aanvult: “Wat er ook gebeurd, wij zullen doen wat wij willen doen, en wat goed is voor ons gezin”.

Bron: YouTube

Kunstinstallatie gaat totaal fout: werknemer wordt in regenboogkleurig schuim gedompeld

Vrouw is verslaafd aan tatoeages en heeft 99% van haar lichaam bedekt

Vrouw is verslaafd aan tatoeages en heeft 99% van haar lichaam bedekt