in ,

Vijfjarige verkleed als ‘echte Chucky’ maakt hele stad bang

Beeld: Facebook @Kendra Walden

Tijdens Halloween mag jij je verkleden in welk kostuum je maar wilt. Maar als jij je in midden juli verkleed als de beruchte seriemoordenaar van de Amerikaanse horrorslasher Chucky, dan zal je mensen echt laten schrikken of niet? Ja, dit vond plaatst in Pinson, Alabama, nadat een vijfjarige verkleed was als Chucky. En ja, je mag best wel geloven dat de locals doodsbang waren.

‘Echte Chucky’

De lokale bevolking is versteend achtergelaten door een vijfjarige die verkleed als Chucky rondrent. Sommigen zijn zelfs naar sociale media gesprongen nadat ze de schrik van hun leven hadden gekregen. Een lokale moeder, Kendra Walden genaamd, plaatste op Facebook-foto’s van het jonge kind en schreef: “Beste ouders van het jongetje in het chucky-kostuum in Pinson. “HAAL JE KIND… Ik kreeg bijna een hartaanval.” De post heeft meer dan 50.000 likes, 100.000 shares en duizenden reacties verzameld. Waarbij gebruikers binnenstromen in debat over de vraag of de vijfjarige die in zijn kostuum mag rondrennen, angstaanjagend is of gewoon echt hilarisch.

De een zei: “Tijd voor die vakantie, als ik hem in de buurt zie.” Een andere moeder schreef: “Mijn gedachten gingen meteen naar ‘Waar is max.??’ en toen had ik zoiets van ‘Wellll… kan mogelijk ook Lennon zijn, afhankelijk van de dag’.” “Bro, ik stel voor dat je een nieuwe identiteit krijgt en naar een andere staat verhuist”, merkte een derde op. “Deze jongen is mijn held! Ik zou hem helemaal inhuren voor ons Halloween-jubileumfeest dit najaar in de brouwerij, alle onkosten betaald! Wie kan dit mogelijk maken?” zei een. Anderen uitten echter hun bezorgdheid over het welzijn van de jongen. ‘Wie laat zijn vijfjarige alleen door de buurt dwalen en straten oversteken?’ merkte een gebruiker op.

Afgelopen Halloween

Zijn moeder, Britnee Reed, legde uit dat haar zoon het kostuum afgelopen Halloween droeg en er sindsdien geen genoeg van heeft kunnen krijgen. Ze vertelde WDHN: “Dat is gewoon een beetje hoe zijn persoonlijkheid is. Hij kleedt zich de hele week in verschillende kostuums. Hij houdt ervan om mensen aan het lachen te maken.”

Ondanks zij zich bewust was van Jackson’s liefde voor verkleden en alles wat met horror te maken had, merkte Reed op hoe geschokt ze was toen ze beelden van haar zoon zag die online viraal gingen. “Ik zoomde in en zei: ‘ Oh mijn god,’ dat is mijn kind,” zei ze. Reed vertelde ook hoe ze snel haar eigen moeder belde, die op Jackson had gelet terwijl ze aan het werk was, om er zeker van te zijn dat hij onder toezicht stond.

Bron: Unilad

Beeld: Facebook @Kendra Walden/ Twitter @lee_hedgepeth

Dit zijn de nieuwe Netflix films en series van augustus 2022

Kijkers voelen zich vervloekt na het kijken van duistere Netflix-horror