in

WTFWTF LOLLOL

Dit is de man met de langste “aubergine” ter wereld!

De 54-jarige Roberto Esquivel Cabrera uit Saltillo, Mexico, heeft de langste aubergine ter wereld van maar liefst 18,9 centimeter. En hij onthult hoe zijn dagelijks leven eruit ziet, nu hij de mogelijkheid van een penisverkleining heeft afgewezen.

Langste aubergine

Zijn penis van een halve meter heeft het record verbroken dat eerder werd gehouden door de Amerikaanse acteur Jonah Falcon, wiens penis 9,5 inch slap was en 13,5 inch in erectie. Roberto zegt dat hij gelukkig is, ondanks dat hij mogelijk de kans op kinderen heeft opgegeven: “Ik ben beroemd, omdat ik de grootste penis ter wereld heb. “Ik ben gelukkig met mijn aubergine, ik weet dat niemand zo groot is als ik. Ik zou graag in het Guinness Book of Records staan, maar ze erkennen dit record niet.”

Nog meer uitdagingen

Hij heeft de mogelijkheid van een verkleining afgewezen, zelfs als dat betekent dat hij elke hoop op een normaal seksleven of het krijgen van kinderen moet opgeven. Hij kwam in 2015 wereldwijd in het nieuws nadat een video viraal ging waarin hij zijn kolossale lid woog om de echtheid ervan te bewijzen. Zijn penis van een halve meter verpletterde het record dat eerder toebehoorde aan de Amerikaanse acteur Jonah Falcon.

Bron & Beeld: YouTube

Vrouw is het zat om single te zijn en maakt stempel met haar contactgegevens

Influencer laat volgers verbijsterd staan met haar platste bips!

Influencer laat volgers verbijsterd staan met de platste zitkussen ter wereld!