in

Hij keek bij de instellingen van zijn iPhone en kwam achter iets wat bijna niemand weet…

Heel veel mensen in Nederland hebben een iPhone. Een iPhone is volgens vele een van de beste smartphones die er zijn, ze zijn ontzettend gebruiksvriendelijk en zelf een kind kan ermee overweg. Eigenlijk geldt dat voor elk product van Apple. Apple zegt ook altijd dat gebruiksvriendelijkheid hun drijfveer is en het aller belangrijkst voor de gebruiker, ook helemaal mee eens!

Maar gister ben ik erachter gekomen wat jouw iPhone allemaal van jouw weet terwijl je daar zelf niks van weet. Jouw iPhone slaat bepaalde informatie op die best wel een beetje als choquerend ervaren kan worden, jouw iPhone weet namelijk precies waar jij bent geweest, en dat op de minuut gemeten.

Dit kan natuurlijk ontzettend handig zijn als je bijvoorbeeld wilt weten waar je vriend of vriendin is geweest gisteravond. Maar voor die vriend of vriendin is dat natuurlijk wat minder leuk. Verder slaat Apple al deze data op dus weten zij eigenlijk precies waar jij de hele dag bent en wat je aan het doen bent.

Daar gaan wij nu een einde aan maken en wij gaan jullie leren hoe je dit voorgoed uit kunt zetten, en het bespaart je ook nog eens een heleboel batterij.

10 schokkende illustraties laten zien hoe dieren met mensen zouden omgaan in omgekeerde wereld

Gevangene slikt zijn complete mobieltje door

Gevangene slikt zijn complete mobieltje door