in

WTFWTF

Vrouw die banken beroofde en plastische chirurgie onderging, is na 25 jaar opgepakt!

Vrouw die banken beroofde en plastische chirurgie onderging om te ontsnappen, na 25 jaar opgepakt!
Facebook: YouTube @ Telling Stories For You Shorts

Een vrouw die jaren geleden een paar banken beroofde, heeft plastische chirurgie ondergaan om te voorkomen dat ze gepakt werd. Na 25 jaar zou ze alsnog in de kraag gevat worden. Wat je deze vrouw wel moet meegeven, is dat ze goed heeft nagedacht over haar plan. In ieder geval voor een periode van 25 jaar.

Beroofde banken en onderging plastische chirurgie

Voormalig bankmedewerker Chen Yile – een pseudoniem dat door de autoriteiten wordt gebruikt – is na haar arrestatie vorige maand, beschuldigd van corruptie en fraude. Aanklagers in de stad Yueqing bevestigden de beschuldigingen deze week in een WeChat-post en zeiden: “25 jaar lang hebben onderzoekers nooit opgegeven om Chen te arresteren.”. Het Yueqing Volksparket zei dat Chen al haar misdaden bekende en spijt betuigde toen ze werd betrapt. Het parket legde uit hoe ze met andere overheidsdepartementen had samengewerkt om de verdachte uiteindelijk op te sporen – zonder te onthullen hoe ze dat voor elkaar hadden gekregen.

Beeld: YouTube @ Telling Stories For You Shorts

Plastische chirurgie om te ontsnappen

In 1997 werkte Chen als medewerker bij de Yueqing City-vestiging van de China Construction Bank. Ze zou vervolgens een fout in het systeem van de bank ontdekken. Hierdoor was ze in staat om bedragen op een rekening te wijzigen voordat ze het geld opnam. Chen, die toen 26 was, vroeg om overplaatsing naar een van de nabijgelegen filialen van de bank nadat hij had gehoord dat er personeelstekort was. Wetende dat het filiaal in de weekenden gesloten was, kroop ze op 12 april van dat jaar de lege bank binnen om haar plan uit te voeren. Om niet gepakt te worden, onderging ze plastische chirurgie. Wat ze niet wist, is dat ze 25 jaar later toch in de boeien geslagen zou worden.

bron: unilad.com

robot advocaat

‘Robot advocaat’ zal dit jaar voor het eerst een mens verdedigen in de rechtbank

geen verse melk

3-Jarige Diva confronteert moeder: ‘Dit is geen verse melk!’