in

Koppel dat de lakens deelde met 18 personen tegelijk zegt dat het hun relatie ten goede heeft veranderd

personen
Beeld: Instagram @openhousethegreatsexexperiment

Een stel dat betrokken raakte bij een unieke ervaring met 18 personen beweert dat dit hun relatie ten goede heeft veranderd.

Lakens delen met 18 personen

Tom en Kristy deden mee aan het Channel 4-programma ‘Open House: The Great Sex Experiment’, waarin verschillende stellen op zoek naar experimenten of het verbreden van hun horizon genieten van een breed scala aan spannende ervaringen met elkaar in een landhuis.

Het getrouwde stel beweert dat het naar bed gaan met verschillende andere mensen hen dichter bij elkaar heeft gebracht en meer liefde heeft laten voelen dan daarvoor. Voorheen hadden Tom en Kirsty hun biseksualiteit apart van elkaar verkend, maar ze hebben nu besloten om het samen opnieuw te proberen. Tom legde uit: “Met onze biseksualiteit zijn we tevreden met waar we nu zijn – we willen graag samen de andere sekse verkennen.” Het stel besloot zich bij 16 andere bewoners aan te sluiten voor een kusspel, waarbij ze werden aangemoedigd om in elkaars bijzijn iemand van het andere geslacht te kussen.

Eenmaal in de stemming gingen ze allemaal naar een slaapkamer waar de producenten een reusachtig rond bed hadden neergezet. In het begin wilde Kristy helemaal niet mee doen, maar uiteindelijk besloot ze om zenuwachtig vanaf de zijlijn toe te kijken. Maar ondersteunende echtgenoot Tom bleef aan haar zijde totdat ze zich comfortabel genoeg voelde om ook mee te doen, zo gezegd. Eenmaal op het bed kuste Kristy Tom terwijl een andere vrouw intieme handelingen met hem verrichtte.

Non monogamie

Ondanks hun beperkte deelname aan het festijn waren het stel dolenthousiast over hun ervaring. Kristy legde uit: “Voor mij was het geweldig om daar samen in die situatie te zijn,” waarop Tom toevoegde: “Vanavond versterkt de relatie.” We hebben veel over onszelf ontdekt, veel van onze oorspronkelijke vragen beantwoord en we zijn op weg naar non-monogamie,” legde Kirsty uit.

Tom vat samen: “We hebben zeker een manier gevonden om closer te zijn en tegelijkertijd meer liefde te voelen.” Sinds de eerste uitzending van het programma in april vorig jaar gaan stellen het landhuis binnen om verschillende kanten van hun libido te verkennen.

Bron: Ladbible.com

Beeld: Instagram @openhousethegreatsexexperiment

Kaaiman

Man worstelt met kaaiman om zijn hond te redden

peperdure koelkast

Onervaren duo veroorzaakt chaos bij levering van peperdure koelkast