in

Release datum van 365 Days 3 eindelijk onthuld!

Facebook @ Netflix

365 Days: This Day kwam onlangs uit op Netflix, maar gezien de enorme cliffhanger aan het einde, is het niet verwonderlijk dat fans staan te popelen om alles wat ze kunnen te weten te komen over de derde film in de franchise. De derde film is al bevestigd en naar verluidt back-to-back gefilmd met het vervolg. We weten ook dat 365 Days 3 zal bestaan uit hetzelfde creatieve team achter de eerste en tweede film.

Release datum

Het einde van 365 Dagen: This Day was verbijsterend, met het lot van meer dan één personage dat in het ongewisse werd gelaten. Hier is alles wat je moet weten over de derde en laatste film in de reeks. De derde en laatste film in de trilogie heeft nu een releasedatum! 365 Days 3 is vanaf 19 augustus 2022 te bekijken. De tweede en derde film verfilmden achtereenvolgens in 2021. In de officiële aankondiging gaf Netflix aan dat de films wereldwijd in 2022 zouden uitkomen. Nu lijkt het erop dat fans het geluk hebben om beide films binnen een paar maanden van elkaar te krijgen in plaats van een heel jaar te moeten wachten!


Op basis van wat er aan het eind van de tweede film gebeurt, voorspellen we dat Massimo en Laura in de derde film zullen proberen hun relatie weer aan elkaar te knopen (als ze het overleeft, wat zo goed als zeker is). Aan het einde van 365 Days: This Day onthulde Adriano aan Massimo dat Laura zwanger was en de baby had verloren. Het zal interessant zijn om te zien hoe Massimo met die onthulling omgaat.

Verhaal

Als de vrouw van Don Massimo Torricelli, een van de gevaarlijkste maffiabazen van Sicilië, is Laura’s leven een achtbaan. Ze is vaak in gevaar, het potentiële doelwit van Massimo’s gewetenloze vijanden die voor niets zullen stoppen om de machtige man te vernietigen. En wanneer Laura ernstig gewond raakt bij een aanslag, zwanger is en vecht om te overleven, staat Massimo voor de moeilijkste beslissing van zijn leven. Wat zal zijn leven zijn zonder Laura? Zal hij in staat zijn hun kind alleen op te voeden? Wat zal het lot van zijn familie zijn, en wiens 365 dagen kunnen ten einde lopen?

Bron: Netflixlife

Beeld: Facebook @ Netflix

Dit zijn 10 oprechte antwoorden van mensen die kinderloos willen leven

Viola Davis Transformeert als leider van het machtigste vrouwelijke leger ooit!