in

Ben jij een sciencefiction fanaat? hier 3 opties op Netflix

Ben jij een sciencefiction fanaat? hier 3 opties op Netflix
Beeld: Pexels

Is het voor jou moeilijk om een keuze te maken voor een film of serie op Netflix? Dan lees je in dit artikel over de beste films waarnaar je kunt kijken. Op die manier hoef je niet door de uitgebreide lijst aan films die Netflix je aanbiedt. Ben je enthousiast geraakt over deze 3 films, dan doe je er goed aan om alvast popcorn ready te zetten.

De beste films

Hieronder hebben wij drie van de beste films op een lijstje gezet, die je moet bekijken als je een echte sciencefiction fanaat bent:

1. I am Legend

Een project om kanker te bestrijden, middels een experiment, begon allemaal hoopgevend. Ditzelfde project zou, jaren later, de basis vormen voor ellende en chaos. Het voortbestaan van de mensheid zou in gevaar komen, omdat het project voor hoge sterftecijfers en mensen die abnormaal gedrag begonnen te vertonen zou zorgen. Militaire wetenschapper Robert Neville (Will Smith) bleek de mensheid te kunnen redden, maar krijgt tegenslag na tegenslag en denkt serieus na om op te geven. Alles veranderde toen hij in contact kwam met twee andere mensen die zich, net als Robert, strijdbaar opstellen.

YouTube @ Akui88

2. Star Trek Beyond

De USS Enterprise wordt onaangenaam verrast door buitenaardse wezens, wanneer er een stop gemaakt wordt op Starbase Yorktown. Het gevolg is dat alle inzittenden zijn vast komen te zitten op een onbekende planeet en lijkt het veel erop dat ze niet op hulp hoeven te rekenen. Wat olie op het vuur gooit is dat ze te maken krijgen met een wrede tegenpool die aleen maar op wraakt uit is tegen de groep.

YouTube @ Universal Pictures Nederland

3. Annihilation

Op een plek waar alles onaangenaam raar is, zetten vier vrouwen een ontdekkingsreis in. De plek wordt veelal gekenmerkt door een verlaten en eng gevoel. Maar er is een belangrijk detail die de vrouwen niet kunnen wegdenken: de echtgenoot van een van de vrouwen is hier voor het laatst geweest.

YouTube @ Netflix Nederland & België

Bron: filmvandaag.nl

Beeld: YouTube

Vrouw die $ 600k uitgaf om op Kim Kardashian te lijken, geeft nu $ 120k uit om het allemaal terug te draaien

Vrouw die $ 600k uitgaf om op Kim Kardashian te lijken, geeft nu $ 120k uit om het allemaal terug te draaien

British Airways passagiers in tranen na 90 minuten vastzitten in kokend vliegtuig