in

John Wick 4 wordt de langste film in de franchise

Het volgende deel van de high-octane shoot ‘em up-thrillerserie John Wick wordt de langste film in de franchise tot nu toe. Regisseur Chad Stahelski ging zitten met Collider en liet een paar hints vallen over het volgende Wick-avontuur.

John Wick avontuur

Stahelski, die voor elke film in de regisseursstoel heeft gezeten, wil de werkelijke speelduur van de film niet onthullen. In plaats daarvan liet hij een belangrijke hint vallen. “Het is langer dan de andere drie, maar niet zo lang”, zei hij volgens Collider. Dus als de originele John Wick-film 101 minuten binnenkwam, John Wick: Chapter 2 122 minuten en John Wick Chapter 3: Parabellum 131 minuten. Dan zou onze aftrekkracht aangeven dat de vierde film op minstens twee uur en twaalf minuten actie en chaos is. Stahelski onthulde ook dat ze ‘gevaarlijk dicht bij’ zijn om de postproductie voor de film af te ronden.

https://www.youtube.com/watch?v=5D-qRIXYvOE

Gevaarlijk dicht bij

“We zijn op het laatste stuk voor picture lock, en dan hebben we onze VFX-muziek. Maar dit is het verst dat ik ooit ben geweest, zo veel in post”, vertelde hij aan Collider. “VFX zullen de rest van het jaar binnenkomen. Maar we zijn gevaarlijk dichtbij.” Hij voegde eraan toe: “De film is in wezen klaar. Er zijn waarschijnlijk nog een paar weken van tweaken in het algemeen, dan vergrendelen we het beeld, en we zijn over muziekgeluid en de effecten.”

De update is welkom nieuws, want we snakken naar een update sinds de eerste trailer voor de vierde film in juli uitkwam. In de nieuwe trailer lijkt Wick klaar om een ​​serieuze schop te nemen. Hij is terug in zijn iconische geheel zwarte pak en, als de trailer iets is om door te gaan, bereidt hij zich voor op een nieuwe ronde van razernij. De clip voor John Wick 4 belooft veel vuurgevechten, zwaardgevechten en auto-achtervolgingen. De releasedatum van John Wick 4 in de bioscoop is op 24 maart 2023.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @Movie Trailers Source

Deze kangoeroe probeert in te breken in de Russische ambassade in Australië

Vrouw koopt per ongeluk hele buurt van 85 woningen wegens typfout