in

Nieuwe Netflix-serie doet het nog slechter bij critici dan ‘Resident Evil’

Beeld: YouTube @ Netflix

Als we naar een serie kijken investeren we vaak genoeg uren van onze tijd. En ja, de ene serie is meestal slechter dan de andere. Maar als we moeten kijken naar de zes afleveringen van Keep Breathing moeten we aangeven dat het nog slechter is bij critici dan de verguisde Resident Evil.

Veel slechter dan ‘Resident Evil’

De nieuwste adaptatie van de geliefde videogame franchise heeft de kijkcijfer hitlijsten ruimschoots gehaald. Ondanks de fans van het bronmateriaal de film met een harde klap hebben afgekraakt. Zijn ze er wel in geslaagd om een middelmatige Rotten Tomatoes score van 52 procent te behalen. Ondertussen doet de overlevingsthriller Keep Breathing het veel slechter met een beslist teleurstellende 38 procent. En toch, net als Resident Evil ervoor, heeft de reis van Melissa Barrera’s Liv die een vliegtuigongeluk overleeft en vecht tegen de elementen in de ruige Canadese wildernis, gelachen in het gezicht van de consensus om de nummer één meest bekeken aflevering van het platform te worden dit weekend.

Hitlijsten veroverd

Volgens FlixPatrol heeft Keep Breathing de eerste plaats op de hitlijsten in een dozijn landen veroverd. En het staat in de Top 10 in nog eens 73 landen om Stranger Things in te halen aan de kop van het peloton. Als een beperkt evenement, is er weinig kans op een tweede seizoen vernieuwing. Want Netflix heeft namelijk een gewoonte voor het inblikken van shows die niet voldoen aan de verwachtingen in dubbel-snelle tijd. En de kans is groot dat iedereen het volgende maand rond deze tijd vergeten is, maar voor nu is Keep Breathing oppermachtig.

Bron: Wegotthiscovered

Beeld: YouTube @ Netflix

Bootje varen heeft een bizar verloop: oma plots verdwenen

Bootje varen heeft een bizar verloop: oma plots verdwenen

Vrouw trouwt met topless ober die ze voor haar echtscheidingsfeestje had geboekt

Vrouw trouwt met topless ober die ze voor haar echtscheidingsfeestje had geboekt