in

Dit zijn de nieuwe Netflix films en series van augustus 2022

Beeld: YouTube @ Netflix

In de aanloop naar het herfstseizoen blijft Netflix doorgaan met zomer plezier! We hebben juli afgesloten met de film Bittersweet Sixteen. En dit zijn de reeks nieuwe Netflix films en series waar je absoluut naar moet uitkijken in augustus 2022.

Nieuwe Netflix films en series

Netflix zorgt opnieuw weer voor genoeg materiaal voor een knusse film avond, gevuld met komedie, romantiek en grote sterren zoals Jamie Foxx, Lili Reinhart, Kevin Hart en meer. Wij zien een aantal nieuwe seizoenen van favoriete titels terugkomen, maar er is ook een groot debuut te vinden ertussen. Kortom genoeg voor jouw Netflix en Chill sessies. Hieronder hebben we een paar van de grootste nieuwe Netflix films en series speciaal voor jou.

1. Wedding Season

Releasedatum: 4 augustus

Ben je in de stemming voor romantiek dan is Wedding Season er een die je aan jouw kijklijst moet toevoegen. Pallavi Sharda en Suraj Sharma schitteren in de Netflix-film als een “echtpaar” die hard een poging doen om de bruiloft koorts van hun ouders te verlagen. De vonken zijn echter onvermijdelijk! Mis deze romantische komedie op 4 augustus niet!

2. Look Both Ways

Releasedatum: 17 augustus

Lili Reinhart (Riverdale-ster) boekt voor het eerst een originele Sliding Doors-achtige Netflix-film met Look Both Ways. Voordat ze afstudeert, ziet Natalie (Reinhart) haar leven opgesplitst in twee alternatieve realiteiten. In de ene verhuisd zij naar Los Angeles en in de andere ziet zij zichzelf zwanger in haar geboortestad. Ontdek op 17 augustus welk pad ze kiest in deze romantische drama film.

3. The Sandman

Releasedatum: 5 augustus

Naar The Sandman is met spanning uitgekeken door fans. In de serie gebaseerd op de DC-strips van Neil Gaiman, schitteren Tom Sturridge en Gwendoline Christie in deze fantasy-horror serie en het wordt zeker een van de grootste nieuwe Netflix-shows van het jaar. Stem af op alle 10 afleveringen op 5 augustus wanneer The Sandman in première gaat.

4. Locke & Key seizoen 3

Releasedatum: 10 augustus

Hoewel we enthousiast zijn over het nieuwe seizoen van Locke & Key, zal het derde seizoen ook het laatste seizoen van de serie zijn. De populaire Netflix-original en bovennatuurlijke fantasie drama komt op 10 augustus tot een einde met het laatste avontuur van 10 afleveringen. Kijk wat er daarna gebeurt voor de Locke-broers en zussen en waar ze terechtkomen in het laatste hoofdstuk van Locke & Key.

5. Never Have I Ever seizoen 3

Releasedatum: 12 augustus

Devi is terug! En haar liefdesleven is ingewikkelder dan ooit. Na haar grote beslissing in de finale van Never Have I Ever seizoen 2 blijft Devi de ups en downs van de middelbare school, vriendschappen en driehoeksverhoudingen doorstaan. Never Have I Ever seizoen 3, het voorlaatste seizoen van de serie, verschijnt op Netflix met 10 geheel nieuwe afleveringen op 12 augustus.

Wij hebben namelijk de top 10 op een rijtje gezet, maar indien je nog interesse hebt in een aantal leuke series, dan kan je de lijst via deze website bekijken.

Bron: Netflixlife

Beeld: YouTube

Unieke Lucy en Anna zijn werelds meest identieke en extreme tweeling

Unieke Lucy en Anna zijn werelds meest identieke en extreme tweeling

Vijfjarige verkleed als ‘echte Chucky’ maakt hele stad bang