in

Officiële trailer Lord Of The Rings verschenen en het ziet er episch uit

Beeld: YouTube @ prime video

Lord of the Rings: The Rings of Power duikt terug in de Tweede Eeuw van J.R.R. Tolkien’s fantasiewereld duizenden jaren voor de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings trilogie. De serie zal de creatie van de mythische ringen volgen, die werden gehanteerd door machtige individuen in de Midden-aarde.

Trailer: Lord of the Rings

De officiële trailer vliegt ons door adembenemende vergezichten. Het duikt in de diepten van glinsterende dwergen ruimen gevuld met onnoemelijke rijkdommen. Verder geeft het ons een blik op velden die worden bewerkt door gelukkige hobbits. Aanvankelijk lijkt alles idyllisch. Maar grimmige voortekenen van conflict en strijd beloven de status quo te verstoren en alles in beroering te brengen. En dat betekent genoeg verbluffende gevechten voor ons om van te genieten. Personages die het publiek al kent zijn de Elfenkoningin Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo) en Isildur (Maxim Baldry).

De serie belooft ons mee te nemen naar het smeden van de titulaire krachtringen, met drie voor de elvenkoningen, zeven voor de dwergenheren in hun hallen van steen en negen voor de sterfelijke mannen die gedoemd zijn te sterven. Ondertussen zullen er veel gezichten zijn die nieuw zijn voor degenen die Middle Earth alleen kennen van Peter Jacksons films, maar die meer bekend zullen zijn bij de fans die meer weten van Tolkiens geschriften.

Release datum

Een teaser trailer voor The Rings of Power werd eerder dit jaar vrijgegeven, en prikkelde fans met het vooruitzicht van meer inhoud in Midden-aarde. De show is al gepland voor vijf seizoenen. Zo kan het dan betrekking hebben op alle van de verschillende verweven verhaallijnen die Tolkien opgenomen in zijn geschriften. The Lord of the Rings: The Rings of Power komt uit op Amazon Prime op 2 september.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube/ Twitter @culture crave

Man transformeert in "donkere alien" wordt uitgelachen en mensen "rennen weg" van hem

Man transformeert in “donkere alien” wordt uitgelachen en mensen “rennen weg” van hem

Gast off- air gezet door radio-dj’s na uitspraak: “mannen zouden mogen vreemdgaan!”