in

89-jarige grootmoeder is bruidsmeisje bij huwelijk prachtig om te zien

Beeld: Unsplash

Dit mooie verhaal heeft ons echt opgevrolijkt. Wie zegt dat je bij het plannen van je grote dag moet kiezen voor de traditionele route? Een bruid besloot de boel op stelten te zetten door haar 89-jarige grootmoeder te vragen om haar bruidsmeisje te zijn op haar bruiloft. Wij vinden het zo’n mooi gebaar en het bewijst dat je nooit te oud bent om bruidsmeisje te zijn.

Bruidsmeisje

Christine Quinn uit de Verenigde Staten besloot dat ze haar grootmoeder Betty Govern – Nana Betty, als bruidsmeisje wilde en dat is precies wat er gebeurde. Op Christine’s bruiloft met Patrick Quinn (toevallig heeft het stel dezelfde achternaam!) in Plymouth Meeting, Pennsylvania, stond Nana Betty in een stoffige paarse jurk aan de zijde van haar kleindochter met een boeket in de hand, en als we de foto’s mogen geloven, had ze op die dag de tijd van haar leven. Je bent zo oud als je je voelt en ik voel me vandaag jong,” vertelde Nana Betty aan The Huffington Post.

Beste vriendinnen

Christine zei dat de beslissing om haar oma in het bruidsfeestje te vragen een no-brainer was; Ze beschouwt Nana Betty als een van haar beste vriendinnen. Excuseer ons terwijl we in een hoekje gaan zitten snikken. “Hoewel ze niet zo dichtbij woont, hebben we er altijd een punt van gemaakt om zo veel mogelijk tijd met elkaar door te brengen,” zei ze. “Ze heeft gewoon een geweldig gevoel voor humor en een kijk op het leven die ik elke dag probeer te evenaren. Iedereen houdt van haar.” Slechts een paar maanden voor de bruiloft vroeg Christine haar nana Betty om bruidsmeisje te zijn “zodat ze niet te veel tijd had om erover na te denken.” “Ze vroeg me wel tien keer: ‘Weet je het zeker?’ en ‘Waarom zou je een oud vrouwtje in je bruidsfeestje willen?'” Christine ging verder. “Een paar keer zei ze zelfs ‘Al je bruidsmeisjes zijn jong en mooi, waarom zou je mij willen?’ Uiteraard is Nana ook mooi, daar moeten we het mee eens zijn. Kijk maar naar de bovenstaande video!”

Bron: Image

Beeld: YouTube Seyhmus özgençoğlu

Voor zwangere vrouwen is er nu een MP3 speler om muziek te delen met hun kindje

Plus size model wordt dik genoemd maar haar reactie is geweldig