in

85-jarige oma vastberaden: ‘Verlaat verzorgingstehuis om te gaan tokkelen op werelds snelste tokkelbaan!’

85-jarige oma vastberaden: 'Verlaat verzorgingstehuis om te gaan tokkelen op werelds snelste tokkelbaan!'
Beeld: dailymail.co.uk

Een 85-jarige oma heeft een vastberaden standpunt ingenomen. Op 85-jarige leeftijd heeft ze haar verzorgingstehuis verlaten om te gaan tokkelen. Dit heeft ze gedaan op de werelds snelste tokkelbaan. Op zo een hoge leeftijd zijn er weinigen die zo een beslissingen nemen. Maar deze oma was meer dan vastberaden en deed wat ze deed.

85-jarige oma verlaat verzorgingstehuis

Sally Webster, 85, ging pijlsnel door de lucht tijdens het tokkelen. Gek genoeg is dat de oma op een uitstapje was die door haar verzorgingshuis was georganiseerd. “Wow! Door op de tokkelbaan te gaan, voelde ik me echt geweldig”, zei mevrouw Webster. “In het begin was ik nerveus, maar ook super enthousiast. Ik had nooit gedacht dat ik mezelf op mijn leeftijd zo hoog zou zien, en nog minder op een tokkelbaan. De oma vond alles gezellig, maar dat ze samen met haar dochter op de tokkelbaan kon was speciaal. Het bijzonder van dit alles is dat deze tokkelbaan bekend staat als de snelste en langste ter wereld. Met een veiligheidsbril, een helm en een gewatteerd veiligheidspak werd mevrouw Webster lachend afgebeeld met haar armen in de lucht naast haar dochter.

Leuke ervaring voor haar

De oma vond dit alles een adembenemende ervaring. Daarnaast werd ze tijdens het tokkelen helemaal terug gevoerd naar haar jeugd jaren. Dit is niet de eerste keer dat de oma zo een ‘bijzondere stunt’ doet. Toen ze 60 was, heeft ze aan parachute springen gedaan in Frankrijk. Daarnaast was ze ook lid van een groep die lange uitdagende reisjes deed zoals het lopend afleggen van lange afstanden. Deze oma heeft dus duidelijk zichzelf uitgedaagd in het leven als het gaat om spannende evenementen. Wat mooier is dat ze van dit alles geniet.

Bron: dailymail.co.uk

Beeld: dailymail.co.uk

Braziliaanse baby heeft 6 cm lange aanhangsel in uiterst zeldzaam fenomeen

Jongen gebruikt robot om zijn universitair essay van 2000 woorden te schrijven: 'Is met succes afgerond!'

Jongen gebruikt robot om zijn universitair essay van 2000 woorden te schrijven: ‘Is met succes afgerond!’