in

Medewerker stopt abrupt zijn shift nadat hem is gevraagd om schoon te maken

Medewerker stopt abrupt zijn shift nadat hem is gevraagd om schoon te maken
Beeld: TikTok @fionnmccallum470

Als medewerker moet je altijd ervoor zorgen dat je bewust bent van je taken en verantwoordelijkheden. Als dat niet het geval is, dan zal je ook niet precies weten welke taken je prioriteit moet geven en welke niet. Daarnaast is het zo dat je dan ook precies weet wat voor taken je wel of niet kan aannemen. Zo is een medewerker midden in zijn shift gestopt met werken, toen aan hem een specifieke opdracht werd gegeven.

Medewerker kapt er meteen mee

Met enige zekerheid kan er wel gezegd worden dat de medewerker op zoek kan naar een andere baan. Toegegeven, van sommige taken houden we gewoon niet. Maar het gewoon doodleuk weigeren uit te voeren en de werkplek verlaten is wel verkeerd. Als dat nog niet erg genoeg is, plaatst de medewerker het ook nog op TikTok. De medewerker in kwestie is niemand anders dan de Nieuw-Zeelander Fionn McCallum. De manier hoe de medewerker in de video zijn verhaal doet, laat je meteen denken er hem iets is misdaan. Op zich was het plaatsen van de video op TikTok erg genoeg, maar het zou nog erger worden.

@fionnmccallum470 They really thought I was going to clean that #macdonalds #fyp #foryoupage ♬ original sound – Fionn_McCallum

Confronteert supervisor

Zoals eerder aangegeven wordt het nog erger in de video. Allereerst laat hij in een video zien wat voor soort opdracht hij moest uitvoeren. Hij moest namelijk een behoorlijk aantal spullen wassen. Hij laat het zien en zegt doodleuk dat hij dit niet gaat wassen. Wat niet te zien is in de video is dat hij naar zijn manager loopt. Hij schreeuwt: ‘Ashley, ik stop ermee. Ik stop ermee. Ik stop ermee.’ Hierna kun je iemand horen schreeuwen, vermoedelijk Ashley, die zeg: ‘Kom terug hier!’ Sommige mensen konden geen begrip opbrengen voor de actie van Fionn. De vraag is of andere werkgevers wel happig zijn om hem in dienst te nemen, na het zien van deze video.

Bron: ladbible.com

Beeld: TikTok @fionmccallum470

Vrouw die geen geluk heeft in haar leven wint meer dan €300.000 met kraskaart

Boze menigte roep om het offeren van een toerist nadat ze de heilige Maya piramide heeft beklommen

Boze menigte wil toerist offeren nadat ze de heilige Maya piramide heeft beklommen