in

Monteur crasht auto van klant met een waarde van €137.542,50: ‘Reedt in op 3 geparkeerde voertuigen!’

Monteur crasht auto van klant met een waarde van €137.542,50: 'Reedt in op 3 geparkeerde voertuigen!'
Beeld: dailymail.co.uk

Een monteur heeft een auto van een klant gecrasht, toen hij tegen 3 geparkeerde auto’s is aangekomen. De auto had een waarde van € 137.542,50. Het is best wel lullig als zoiets zich voordoet. Het uitgangspunt is dat je auto bij een monteur altijd in veilige handen is. Precies op die regel is deze monteur een uitzondering. In plaats dat hij een auto repareerde, deed hij het tegenovergestelde.

Monteur crasht auto van klant met een waarde van € 137.542,50

De eigenaar van de auto is woedend nadat zijn auto is gecrasht door een monteur die er een ritje mee heeft gemaakt, toen hij het voor een servicebeurt binnenbracht. De motorkap van de zeldzame Commodore VL uit 1986, die naar verluidt met aanpassingen € 137.542,50 waard was, werd volledig ingeslagen toen hij drie geparkeerde auto’s raakte. De crash vond vrijdag vroeg plaats, net buiten de werkplaats in Ormeau aan de Gold Coast, waarbij de monteur naar verluidt achter het stuur zat toen hij de controle over de auto verloor.

Afbeelding: carexpert.com.au

Reed in op 3 geparkeerde auto’s

De eigenaar van een van de geparkeerde auto’s, Rob Sardinha, zei dat hij geluk had dat zijn auto slechts lichte schade had. Aan een lokale medium zei hij het volgende: ‘Geen goede manier om de dag te beginnen, maar het is wat het is.’ Foto’s van de beschadigde auto werden online gedeeld en leidden tot tientallen reacties. Een van de mensen die reageerde, zei dat dit heel erg triest is voor de eigenaar. Inmiddels is de politie erbij gehaald om te onderzoeken wat er precies gebeurd is. Gelukkig heeft de monteur geen letsels opgelopen. Aan de andere kant mag wel gesteld worden dat zijn reputatie dat wel heeft opgelopen. Zelf bij een monteur is het je aangeraden om voorzichtig te zijn met je auto.

Bron: dailymail.co.uk

buik

Moeder wordt belachelijk gemaakt door vreemden: ‘Mijn buik kwam te zien!’

Amerikaanse leerkracht beschuldigd van seksuele relatie met geesteszieke student!

Amerikaanse leerkracht beschuldigd van seksuele relatie met geesteszieke student!