in

WTFWTF

Moeder woedend op Asos: kreeg korte broek ‘met remsporen besmeurd’ in de post

Moeder woedend op Asos: kreeg korte broek 'met remsporen besmeurd' in de post
Beeld: Unsplash/ Instagram @suzanne_baum

Journaliste Suzanne Baum moest ‘kokhalzen’ nadat ze een bruine vlek had ontdekt op de achterkant van de korte broek van haar zoon, die 17,99 euro zouden hebben gekost en die op 31 augustus waren bezorgd.

Poepvlekken op broek

Suzanne zei dat ze ‘poep’ uit het pakje kon ruiken en dacht aanvankelijk dat het misschien haar hond was. Suzanne vertelde aan MyLondon: “Mijn zoon zei ‘oh mijn god mam, ik ruik s**t’. Ik ging naar zijn kamer, en ik kon poep ruiken. Ik dacht, ‘heeft mijn hond op het tapijt gepoept?’, want ik begreep niet waar de geur vandaan kwam.”

Hun pup was echter niet de schuldige, aangezien het afkomstig was van een ASOS-pakket dat die dag was aangekomen. Na het openen van het pakje, zei Suzanne: “Ik keek naar de korte broek en er zat, wat leek op, een poepvlek in het kruis. Ik dacht: misschien is het een pen afdruk, misschien is het het stiksel, maar door de geur wist ik meteen dat het poep was.

Walgelijk

“Ik was vol ongeloof, dus ik stak mijn neus een beetje in de buurt om het te controleren, en het was poep.” Als je dacht dat dit walgelijk klonk, wacht dan tot je dit hoort: “Het is eigenlijk poep dat over de achterkant en de zijkant is uitgesmeerd, en door de andere kant en door de verpakking is gelekt. “Ik voelde me ziek en boos, want ik heb in de loop der jaren duizenden ponden uitgegeven bij ASOS, en ik kon gewoon niet geloven dat dit gebeurde.

Verwarrend genoeg zaten de labels nog aan het pakje en zaten ze in een verzegelde verpakking. Terwijl haar zoon ze gewoon uit het raam wilde gooien, probeerde Suzanne contact op te nemen met het bedrijf. Volgens de journaliste heeft ze al vijf dagen geprobeerd contact met hen op te nemen, en ze vertelde aan LADBible: “Ik wil alleen maar met een mens spreken. Nog steeds, vijf dagen verder en niemand heeft me gebeld.” “Uiteindelijk gaf ik het op, ik was vastbesloten om met een mens te spreken, maar ik kwam nergens.” Dit is jammer, want Suzanne was altijd een trouwe klant bij de retailsite. “Ik heb bij ASOS gekocht vanaf het moment dat het bestond. En ik heb mijn kinderen altijd aangemoedigd om kleding op ASOS te kopen toen ze eenmaal hun eigen geld begonnen te verdienen.”

Bron: Ladbible

Beeld: Instagram @suzanne_baum

Hond volgt vrouw naar huis en dan gebeurd het ondenkbare!

Wilde video toont mannen die hun haar in brand steken en ‘het doorgeven’