in

Man onthult: “Sinds de bevalling is mijn vrouw meer dan 20 kg aangekomen, en ik merk dat ik me minder aangetrokken voel tot haar”

bevalling
Beeld: Pixabay & Pexels

Een van die uitdagende momenten in een relatie kan worden vertegenwoordigd door de komst van kinderen, die ongetwijfeld de dynamiek van het paar veranderen. In dit geval heeft een man een gevoelig probleem aangekaart. Hij merkt op dat zijn vrouw na de bevalling haar vroegere fysieke vorm heeft verloren, en daardoor voelt hij zich niet meer tot haar aangetrokken.

20 kg aangekomen na de bevalling

De man heeft zijn zorgen geuit in een rubriek van de Daily Mail en heeft advies gezocht van een expert om te begrijpen hoe hij met zijn gevoelens kan omgaan. Hij en zijn vrouw zijn nu twee jaar ouders, maar sinds de bevalling merkt hij dat hun relatie achteruitgaat. De reden? Hij voelt zich niet meer fysiek aangetrokken tot zijn vrouw, die volgens hem enige gewichtstoename heeft gehad sinds de geboorte van hun zoon. Hij benadrukt dat hij van haar houdt, maar zich toch onzeker voelt over haar verandering in uiterlijk. Hoewel hij diepe bewondering heeft voor haar rol als moeder, voelt hij zich aangetrokken tot de slanke en atletische vrouw van vroeger. Nu worstelt hij met de vraag hoe hij hiermee moet omgaan en eerlijk tegen haar kan zijn zonder haar te kwetsen.

bevalling
Beeld: Pixabay

Suggesties

Expert Jane Green, auteur van internationale bestsellers, biedt suggesties en benadrukt dat gevoelens voor zijn vrouw zouden moeten draaien om wie zij is als persoon, niet alleen om haar uiterlijke verschijning. Ze benadrukt dat liefde betekent elkaar accepteren zoals ze zijn en samen groeien, waarbij ware intimiteit en vertrouwen worden ontdekt.

In deze situatie is het essentieel dat de man begrijpt dat fysieke aantrekkingskracht belangrijk kan zijn. Maar dat ware liefde en een duurzame relatie gebaseerd zijn op diepere verbindingen. Communicatie en begrip tussen de partners zijn van cruciaal belang om samen te werken aan het versterken van hun relatie, en om een liefdevolle omgeving te creëren waarin ze kunnen groeien en elkaar kunnen steunen in de verschillende fases van het leven.

Bron: Curioctopus

methode

Dit is een feilloze manier om €1378 te besparen volgens de 52 weken methode

beer

Vrouw zwaait naar beer vanuit haar auto en kijkt naar zijn onverwachte reactie 1 seconde later