in

39-jarige moeder bevalt eindelijk van een meisje, na 10 jongens te hebben gehad

De eerste Britse moeder die 10 jongens op een rij ter wereld bracht, is eindelijk niet meer het enige meisje in huis na de geboorte van haar 11e kind: een meisje.

Zwanger van een meisje

Alexis Brett kon het niet geloven toen ze te horen kreeg dat ze zwanger was van een meisje. Omdat Alexis en haar man David niet tot de geboorte konden wachten, waren ze 50 km gereisd naar een kliniek die haar meteen het geslacht kon vertellen. “Ik had verwacht te horen dat we weer een jongen zouden krijgen. Maar toen ik hoorde dat het een meisje was, was ik heel erg blij,” vertelde ze aan de krant The Mirror.

De 39-jarige moeder die met haar 44-jarige echtgenoot David, een treinmachinist, in de Schotse Hooglanden woont, zei dat ze “in de wolken” was met haar nieuwe geluksbrenger Cameron. “Ik was geschokt, maar verrukt. Nu ze hier bij ons is, is het een fantastisch gevoel,” vertelde ze aan de Mirror. Cameron heeft tien broers in de leeftijd van 2 tot 17 jaar om op haar te passen. “Ze hebben zich over het algemeen veel beter gedragen rondom haar”, zei vader David, “Ze proberen zich rustig te houden voor het geval ze haar wakker maken. “Ze willen ook helpen om haar vast te houden en te voeden. En dat is geweldig.”

Doet 49 ladingen wasgoed per week

Alexis zegt dat ze blij zou zijn geweest als haar 11e kind een jongen was geweest, want al haar jongens “zijn speciaal” voor haar. “Er wordt ons vaak gevraagd of we zoveel kinderen hebben gekregen, omdat we hoopten op dat ongrijpbare meisje. Ik kan eerlijk ‘nee’ antwoorden. Cameron was niet gepland, maar ik was toch blij,” zei ze. Ondanks al die rondrennende jongens heeft Alexis een hekel aan rommel en doet ze 49 wasjes per week en stofzuigt ze elke dag. “We stoppen nu definitief”, zegt Alexis. “Er komen geen kinderen meer. Dat zei ik de vorige keer ook al, maar dit keer meen ik het echt. Ik houd van mijn gezin zoals het nu is. “Ik was nooit van plan om een groot gezin te hebben, maar nu heb ik het.” Alexis, een parttime fitnessinstructrice, zei dat ze voor het eerst veel plezier beleeft aan het kopen van roze dingen.

Bron: Laughclub

Beeld: Instagram @mrsbrett79

Jonge fan kwam er op de harde manier achter dat je Hasbulla nooit moet aanraken

Man verslaat ontbijt uitdaging van €25 die nog nooit eerder is voltooid