in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw heeft ‘plastic’ voorhoofd: is in de zon in slaap gevallen

Beeld: Dailymotion

We willen op dit moment niet als een aanmatigende moeder klinken. Maar het is belangrijk om voor je huid te zorgen als je in de zon bent. En deze vrouw leerde het op de harde manier toen ze werd achtergelaten met wat leek op een ‘plastic’ voorhoofd. Ze is slechts 30 minuten op het strand in slaap gevallen, en werd dus met een ‘plastic’ voorhoofd wakker.

‘Plastic’ voorhoofd

Schoonheidsspecialiste Sirin Murad genoot van haar vakantie in Bulgarije in juni toen een bezoek aan Sunny Beach misliep. De 25-jarige dreef weg bij een zwembad in het 21ºC weer zonder zonnebrandcrème op te doen. En ze werd een half uur later wakker. Hoewel haar gezicht wat pijnlijk en rood was na het dutje, dacht ze er niet al te veel over na en bleef ze ontspannen tijdens haar vrije tijd. Maar de volgende dag realiseerde ze zich dat ze de prijs betaalde. Naast een extreem pijnlijk en rood gezicht, was Sirins huid zo strak dat wanneer ze haar wenkbrauwen fronste, het op plastic leek. In plaats van naar de dichtstbijzijnde dokter te gaan, sprak de vakantieganger over het probleem met haar familie. En ze besloten geen medische hulp in te roepen, omdat Sirin niet dacht dat het veel erger kon worden. Maar ze had het helaas mis.

Vervellen

De volgende dag begon het hele gezicht van de schoonheidsspecialiste te vervellen. Waardoor ze bedekt was met plekken met een gebruinde en roze huid. Sirin, uit Londen, zei: “In het begin voelde het echt nergens toe. Het voelde gewoon een beetje pijnlijk toen ik druk erop uitoefende. “Het deed de volgende dag echt pijn, maar ik kreeg echt wat opluchting toen het begon te schilferen. Het deed geen pijn en ik voelde me veel beter.

“Vreemd genoeg is mijn huid nu geweldig. Het voelt zelfs beter dan voorheen, bijna alsof het vernieuwd is.” Het is nu zeven weken geleden sinds het incident, en Sirin’s huid is opgeklaard met slechts een paar vlekken van verkleuring op haar wangen. Dat gezegd hebbende, deelt ze haar ongeluk met anderen om het bewustzijn te vergroten over veilig blijven terwijl ze tijd in de zon doorbrengen. Ze vervolgde: “Het maakt niet uit hoeveel je denkt dat het goed komt of dat je huid niet zal verbranden, breng altijd zonnebrandcrème aan. Het is zeker de moeite waard.

Bron: Ladbible

Beeld: Dailymotion

TikTokker wordt voor schut gezet door zijn moeder terwijl hij poseert voor video

Vrouw doet zwangerschapstest in ijslolly: laat haar vriend het eten