in

Moeder verhuurt haar man aan andere vrouwen om klusjes te doen voor €50

Een moeder die besloot om haar man te verhuren aan andere vrouwen om klusjes te doen voor 50 per keer, beweert dat de zaken goed gaan. Laura Young, 38, kreeg het idee van een podcast, waarin werd beschreven hoe een man de kost verdiende om flatpack-meubels voor andere mensen in elkaar te zetten.

Man verhuren voor klusjes

De vrouw adverteerde in juni op Facebook en de Nextdoor-app de verschillende vaardigheden van haar man James. Zoals schilder-, decoratie-, tegel- en tapijt vaardigheden. De 42-jarige vrouw verwachtte dat ze een paar lachjes zou krijgen, maar had binnen een dag zijn eerste klant. En hij werkte al snel zes dagen per week van 9 tot 20 uur. Hij moest opdrachten afwijzen en ‘Rent My Handy Husband’ is nu volgeboekt tot half november. De klusjes variëren van het helpen met het ophangen van een tv of gordijnen tot het verbouwen van een muur. En hij is beschikbaar voor iedereen die hulp nodig heeft; mannen zowel vrouwen. Terwijl James het werk doet, houdt Laura zich bezig met de sociale accounts en de website. Het bedrijf is succesvoller dan het echtpaar zich had kunnen voorstellen.

Succesvol bedrijf

Het slimme stel heeft voor de kerstperiode een nieuwe dienst toegevoegd, namelijk de installatie van feestverlichting, zowel binnen als buiten. Laura zei: “Ik had nooit verwacht dat het zo’n vlucht zou nemen. We zijn pas vier maanden bezig en er kwam zoveel werk binnen dat James zes dagen per week moest werken. We moesten opdrachten weigeren en onze uren verminderen, dus nu werken we van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur.

James moest zijn baan als magazijnmedewerker opgeven om samen met Laura fulltime voor hun drie kinderen te zorgen, waarvan er twee autisme hebben. James kreeg vier jaar geleden zelf de diagnose autisme en heeft zich altijd kunnen concentreren op zaken als bouwen en constructie. Laura zei: “Hij is echt goed in het bouwen van dingen en stoort zich niet aan de instructies. Dus ik dacht dat dit iets zou zijn wat hij zou kunnen doen. We kregen zelfs aanvragen tot in Manchester, waarop we zeiden dat het misschien praktischer was om iemand dichter bij te zoeken vanwege de extra kosten, maar natuurlijk zouden we het gedaan hebben!” Hij doet geen elektrische en loodgietersdiensten. Ze rekenen niet per klus, maar werken per uur tegen een tarief van € 50, of een dagtarief van € 300.

Bron & Beeld: YouTube

Dit zijn de moeders met de schokkende banen!

Dit zijn enkele moeders met schokkende banen!

Vrouw verwijderd uit dierenpark na stomende liefdesaffaire met chimpansee