in

Automobiliste op snelweg is bezig met gsm en veroorzaakt verkeersongeluk

Beeld: YouTube @ViralHog

De meeste automobilisten houden zich niet aan de verkeersregels. En als we kijken naar deze automobiliste is zij er namelijk een van. Ja, zij was bezig met haar gsm achter het stuur, en dat heeft voor ernstige gevolgen gezorgd: een verkeersongeluk!

Verkeersongeluk

Als we naar de omschrijving van de video kijken, wordt er aangegeven dat de dame bezig is met haar gsm, terwijl ze achter het stuur is. En ja, we moeten best wel toegeven dat het in de meeste gevallen niet goed afloopt. Als we naar de video kijken zien wij een doorsnee verkeerssituatie op een snelweg, waarbij een zwarte wagen van rijstrook wisselt. En je mag best wel raden wie achter het stuur is, ja de dame die bezig is met haar gsm.

Afremmen

Als je in het verkeer bezig met je gsm kan je namelijk niet op tijd zien wanneer je voorganger aan het afremmen is. Dit leidt namelijk tot een loeiharde botsing en drie voertuigen raakte betrokken bij het verkeersongeluk. Maar gelukkige raakte niemand ernstig gewond. En als we naar de beelden kijken, mag je het best wel een kleine wonder noemen,

Bron: Zita.be

Beeld: YouTube @ViralHog

Dame heeft een speciale metgezel tijdens Yoga-sessie: haar hondje!

Dame heeft een speciale metgezel tijdens Yoga-sessie: haar hondje!

10 lifehacks om geld te besparen en de maand door te komen