in

WTFWTF LOLLOL

Amber laat haar grote voorgevel volledig tatoeëren

Amber laat haar rijpe perziken volledig tatoeëren
Beeld: Instagram @amberluke666

Soms komen we van die rare situaties tegen als het gaat om mode. De een komt bijvoorbeeld met een apart kapsel of met een bijzondere indrukwekkende outfit. En dit alles om ons goed erbij te voelen. En bij Amber is dat niet anders. Ze heeft namelijk het besluit genomen om haar rijpe perziken volledige te tatoeëren.

Volledig tatoeëren

Amber haar plan was om voor haar 25ste jaardag haar lichaam compleet te bedekken met inkt. Tot op dit moment is dit haar aardig gelukt. Het idee om haar lichaam te tatoeëren begon allemaal op 16-jarige leeftijd. Dit zou haar leven doen belanden in een transformatiefase.

Vastberaden

In de voorbije jaren heeft Amber alles op alles gezet om tattoos aan haar lichaam te zetten. Wie haar foto’s bekijkt op Instagram, zal merken dat ze inderdaad een “Tattoo-fanaat” is. Alhoewel er sommige mensen zijn die haar raar vinden, weet ze hiermee wel raad: ze maakt zich helemaal niet druk. Het besluit om haar lichaam volledig te tatoeëren is niet altijd vlekkeloos verlopen. Zij werd namelijk voor drie weken blind toen de artiest, die haar ogen tatoeëerde, een fout had gemaakt. Gelukkig heeft dit niet voor blijvende schade gezorgd.

Rijpe perziken tatoeëren

Om haar missie voltooien heeft Amber een laatste stap gemaakt. Deze heeft alles te maken met het tatoeëren van haar borsten. Op Instagram liet ze haar volgers het resultaat zien met als omschrijving: “Borsten gefinaliseerd”. Het lijkt dus veel erop dat Amber erin zal slagen om haar lichaam compleet te bedekken met inkt.

Bron: Leefspiritueel

Beeld: Instagram @amberluke666

Vrouw die lipfiller behandeling gedaan heeft ervaart buitengewone pijn na een glaasje wijn

Vrouw die haar lippen heeft behandelt, ervaart extreem veel pijn na glaasje wijn

Onderzoek wijst uit: Ford-rijders zijn absoluut de slechtste