in

Luchthavenmedewerker stript wanneer mensen hun bagage afhalen en doet vervolgens push-ups

push-ups
Beeld: Reddit

Een man is gearresteerd nadat hij bezig was te strippen en naakt push-ups deed toen mensen hun bagage moesten afhalen.

Naakt push-ups doen

Hij bleek te werken op Phoenix Sky Harbor International Airport en werd uiteindelijk op de grond getackeld door een politieagent en een ander personeelslid. De beproeving duurde ongeveer vier minuten en werd gefilmd door een geschokte passagier op het vliegveld die het op social media zette. Op de beelden is te zien hoe de man al schreeuwend zijn kleren uittrok terwijl reizigers op het vliegveld hun koffers ophaalden. Hij liep vervolgens rond bij de bagageband voordat hij uiteindelijk werd geconfronteerd en in bedwang werd gehouden. In de video is te zien hoe de man de grond raakt voordat hij opstaat, zijn groene vest weggooit en zijn riem afdoet om zijn korte broek uit te trekken. Je hoort hem schreeuwen van angst terwijl hij op de grond gaat liggen en helemaal naakt is.

De man loopt vervolgens rond op het vliegveld en zegt: ‘Ik was niet gek. Tijd is een deugd jongens. Hij gaat dan op de grond liggen en begint al grommend push-ups te doen voordat hij plat op zijn rug gaat liggen, begint te stoten en ‘f*** me’ roept. Ik hou van je mama’, schreeuwt hij voordat hij weer begint te schreeuwen en rond het vliegveld loopt. De man wordt in bedwang gehouden door een politieagent, maar hij probeert toch op een bagageband te klimmen. Vervolgens gaat hij op zijn knieën en krijgt hij de opdracht om op de grond te gaan liggen. Maar hij staat op, duwt de agent en zegt: ‘B****, blijf van me af’.

Agressief

Men ziet hem agressief naar een andere medewerker van de luchthaven lopen terwijl hij schreeuwt: “Bel de f. Zowel de agent als de medewerker tackelen hem op de grond waar ze beginnen te worstelen. Een derde persoon in een wit topje loopt naar hem toe om te helpen de naakte man tegen de grond te houden. Een andere politieagent komt aangesneld om te helpen en de man wordt in de boeien geslagen. De agenten riepen om versterking voordat de video werd afgesneden. De video, die werd geüpload op Reddit, kreeg veel reacties van gebruikers die meeleefden met de man. ‘Deze arme kerel,’ schreef een gebruiker. Ofwel geestesziekte, drugs, of een hitteberoerte. Ik heb medelijden met iedereen die ermee te maken heeft gehad. Maar ik vind het vreselijk voor hem, ik hoop dat hij hulp krijgt voor wat het ook was dat hem beïnvloedde.

Een ander zei: “Wow, ik vind het zo erg voor die man. Deze arme kerel heeft gewoon hulp nodig. Ik hoop dat hij die krijgt en dat hij kan proberen om de stukjes weer bij elkaar te krijgen, al is het maar een beetje. Een derde zei: ‘Dit was echt schokkend om te zien. Het was vandaag zo warm op het werk dat ik hier ook wel zin in had,’ zei een gebruiker. Je moet wachten tot je thuis bent. -Het vliegveld heeft niet bevestigd dat de man daar werkt. Dailymail.com heeft contact met ze opgenomen voor commentaar.

Bron: Dailymail

ijzeren long

Man die al meer dan 70 jaar in een ijzeren long leeft, mocht van zijn moeder niet trouwen met verloofde vanwege zijn toestand

rekening betalen

Koppel dat restaurant ontvluchtte zonder te betalen verontschuldigt zich bij eigenaar en betaalt rekening volledig